Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dancing with the stars Songtekst: mellow yellow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dancing with the stars - mellow yellow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mellow yellow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dancing with the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dancing with the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mellow yellow .

Origineel

I'm just mad about Saffron Saffron's mad about me I'm just mad about Saffron She's just mad about me They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow I'm just mad about Fourteen Fourteen's mad about me I'm just mad about Fourteen She's just mad about me They call me mellow yellow They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow Born high forever to fly Wind velocity nil Wanna high forever to fly If you want your cup our fill They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (So mellow, he's so yellow) Electrical banana Is gonna be a sudden craze Electrical banana Is bound to be the very next phase They call it mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow Saffron, yeah I'm just mad about her I'm just mad about Saffron She's just mad about me They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (Quite rightly) They call me mellow yellow (Oh so yellow) Oh so mellow

 

Vertaling

Ik ben gewoon gek op Saffron Saffron is gek op mij Ik ben gewoon gek op Saffron Ze is gewoon gek op mij Ze noemen me mellow yellow (Terecht) Ze noemen me zacht geel (Terecht) Ze noemen me zacht geel Ik ben gewoon gek op veertien Veertien is gek op mij Ik ben gewoon gek op veertien Ze is gewoon gek op mij They call me mellow yellow They call me mellow yellow (Terecht) They call me mellow yellow Hoog geboren om voor altijd te vliegen Wind snelheid nihil Wanna high forever to fly If you want your cup our fill They call me mellow yellow (Geheel terecht) They call me mellow yellow (Terecht) They call me mellow yellow (So mellow, he's so yellow) Elektrische banaan Is gonna be a sudden rage Elektrische banaan Wordt vast en zeker de volgende fase They call it mellow yellow (Geheel terecht) They call me mellow yellow (Terecht) They call me mellow yellow Saffron, yeah I'm just mad about her Ik ben gewoon gek op Saffron She's just mad about me They call me mellow yellow (Terecht) They call me mellow yellow (Terecht) They call me mellow yellow (Oh zo geel) Oh so mellow