Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dancing with the stars Songtekst: three times a lady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dancing with the stars - three times a lady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three times a lady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dancing with the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dancing with the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three times a lady .

Origineel

Thanks for the times That you've given me The memories are all in my mind And now that we've come To the end of our rainbow There's something I must say out loud You're once, twice Three times a lady And I love you Yes you're once, twice Three times a lady And I love you I love you When we are together The moments I cherish With every beat of my heart To touch you, to hold you To feel you, to need you There's nothing to keep us apart You're once, twice Three times a lady And I love you I love you

 

Vertaling

Bedankt voor de tijden die je me gegeven hebt De herinneringen zitten allemaal in mijn hoofd En nu dat we gekomen zijn aan het einde van onze regenboog Er is iets dat ik hardop moet zeggen Je bent eens, twee keer Drie keer een dame En ik hou van je Ja, je bent één keer, twee keer Driemaal een dame And Ik hou van je ik hou van je Wanneer we samen zijn De momenten die ik koester Met elke slag van mijn hart Om je aan te raken, je vast te houden Om je te voelen, om je nodig te hebben Er is niets dat ons uit elkaar kan houden You're once, twice Drie keer een dame En ik hou van je. I love you