Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dancing with the stars Songtekst: unchained melody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dancing with the stars - unchained melody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unchained melody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dancing with the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dancing with the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unchained melody .

Origineel

Oh, my love, my darling I've hungered for your touch A long, lonely time And time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love I need your love God speed your love to me! Lonely rivers flow To the sea, to the sea To the open arms of the sea Lonely rivers sigh "Wait for me, wait for me" I'll be coming home, wait for me! Oh, my love, my darling I've hungered, hungered for your touch A long, lonely time And time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love I need your love God speed your love to me!

 

Vertaling

Oh, mijn liefste, mijn lieveling Ik heb gehunkerd naar jouw aanraking Een lange, eenzame tijd En de tijd gaat zo langzaam voorbij En tijd kan zo veel doen Ben je nog steeds de mijne? Ik heb je liefde nodig Ik heb je liefde nodig God spoed je liefde naar mij! Eenzame rivieren stromen Naar de zee, naar de zee Naar de open armen van de zee Eenzame rivieren zuchten "Wacht op mij, wacht op mij" Ik kom naar huis, wacht op mij! Oh, mijn liefste, mijn lieveling Ik heb gehunkerd, gehunkerd naar jouw aanraking Een lange, eenzame tijd En de tijd gaat zo langzaam voorbij En tijd kan zo veel doen Ben je nog steeds de mijne? I need your love I need your love God spoed je liefde naar mij!