Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dangerous toys Songtekst: queen of the nile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dangerous toys - queen of the nile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van queen of the nile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dangerous toys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dangerous toys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals queen of the nile .

Origineel

She makes me shudder She makes me shake At night I think and I want to take her away Rainbows are on her face Visions of tattooed chains Egyptian rain in my world A princess on her throne Queen of the Nile Love me like an earthquake Queen of the Nile Please let me be your king Down by the quiet sea No tide of hatred calls to me Queens last on through the time I hope the stars say that she's mine Mysterious, delirious, I wonder if she knows Mind tamer, magic maker, fortuneteller of long ago

 

Vertaling

Ze doet me huiveren Ze doet me beven s Nachts denk ik en ik wil haar wegnemen Regenbogen staan op haar gezicht Visioenen van getatoeëerde kettingen Egyptische regen in mijn wereld Een prinses op haar troon Koningin van de Nijl Hou van me als een aardbeving Koningin van de Nijl Laat me alsjeblieft je koning zijn Beneden bij de stille zee Geen vloed van haat roept mij Koninginnen gaan door de tijd heen Ik hoop dat de sterren zeggen dat ze van mij is Mysterieus, ijlend, ik vraag me af of ze het weet Gedachtentemmer, tovenaar, waarzegster van lang geleden