Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dangerous toys Songtekst: sticks and stones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dangerous toys - sticks and stones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sticks and stones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dangerous toys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dangerous toys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sticks and stones .

Origineel

Stop your screamin', stop puttin' me down Sayin' my hair is much too long Teachers & preachers say that rock is wrong I ain't goin' to hell for singin' a song Give me liberty is what I say I will fight in my way Sticks & stones will break my bones But rock 'n' roll will never hurt me Sticks & stones will break my bones But rock 'n' roll will never hurt me I've got a voice & I've got a choice But mommy & daddy won't let me choose I want it louder 'cuz we've got the power The power to fight back, we can't lose So give me liberty, is what I say I will fight to be free

 

Vertaling

Stop met schreeuwen, stop met me neer te halen Zeggen dat mijn haar veel te lang is Leraren en predikers zeggen dat rock verkeerd is Ik ga niet naar de hel omdat ik een liedje zing Geef me vrijheid is wat ik zeg Ik zal vechten op mijn manier Stokken en stenen zullen mijn botten breken Maar rock 'n' roll zal me nooit pijn doen Stokken en stenen zullen mijn botten breken Maar rock 'n' roll zal me nooit pijn doen Ik heb een stem en ik heb een keuze But mommy & daddy won't let me choose I want it louder 'cuz we've got the power De kracht om terug te vechten, we kunnen niet verliezen Dus geef me vrijheid, is wat ik zeg Ik zal vechten om vrij te zijn