Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Daniel Balavoine Songtekst: The Singer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Daniel Balavoine - The Singer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Singer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Daniel Balavoine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Daniel Balavoine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Singer .

Origineel

Hello there, I'm Henri I wanted to succeed well in my life, being loved Being handsome win money And mostly be intelligent But for all that, I need to work full-time I am a singer, I sing for my friends I want to make hits and that it works well, works well I want to write a song in the Wind A gay style, fancy and trainable To make people dance in the nightouts of Mister Durand And everywhere in the street I want to be talked about That girls be naked That would throw themselves on me That would admire me, that would kill me That would rip off my virtue For the school's acquaintances Becoming an idol I want all the nights Out of breath in their bed Cheating on their husbands In their damned dreams After that I would host award ceremonies My public would prostrate in front of me Concerts of one hundred thousand peoples Where even all Paris would care And would wake up to extend the fight And everywhere in the street I want to be talked about That girls be naked That would throw themselves on me That would admire me, that would kill me That would rip off my virtue And when I would have enough To remain their idol I will go on the scene Just like in the crazy years I will cry my eyes I will make my goodbyes And the next year I will restart And the next year I would restart I would prostitute myself For prosperity The school's news Will say that I'm a dick That my eyes stinks alchohol That I did well to end Will burn my halo Will dirty my past So I will be old And I would die I will search for a God To beg for all my forgiveness I want to die unhappily To regret nothing I want to die unhappily

 

Vertaling

Hallo daar ben ik Henri Ik wilde goed in mijn leven slagen, geliefd worden Knap geld winnen En meestal intelligent Maar voor dat alles moet ik voltijds werken Ik ben een zanger, ik zing voor mijn vrienden Ik wil hits maken en dat het goed werkt, werkt goed Ik wil een liedje schrijven in de Wind Een gay stijl, fancy en trainbaar Om mensen te laten dansen in de nightouts van meneer Durand En overal in de straat Ik wil over gepraat worden Die meiden zijn naakt Dat zou zich op mij werpen Dat zou me bewonderen, dat zou me vermoorden Dat zou mijn deugd rippen Voor de kennissen van de school Een idool worden Ik wil alle nachten Uit adem in hun bed Bedriegen op hun echtgenoten In hun verdoemd dromen Daarna zal ik toekenningsceremonies hosten Mijn publiek zou voor mij uitsteken Concerten van honderdduizend mensen Waar zelfs alle Parijs zou zorgen En zou wakker worden om de strijd uit te breiden En overal in de straat Ik wil over gepraat worden Die meiden zijn naakt Dat zou zich op mij werpen Dat zou me bewonderen, dat zou me vermoorden Dat zou mijn deugd rippen En als ik genoeg zou hebben Om hun idool te blijven Ik ga op het toneel Net zoals in de gekke jaren Ik zal mijn ogen huilen Ik zal mijn afscheid nemen En het volgende jaar Ik zal opnieuw opstarten En het volgende jaar Ik zou opnieuw starten Ik zou mezelf prostitueeren Voor welvaart Het nieuws van de school Zal zeggen dat ik een lul ben Dat mijn ogen stinken Dat heb ik goed gedaan om te eindigen Zal mijn halo verbranden Zal mijn verleden vuil maken Dus ik zal oud zijn En ik zou doodgaan Ik zal naar een God zoeken Om te bidden voor al mijn vergeving Ik wil ongelukkig sterven Geen spijt hebben Ik wil ongelukkig sterven