Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel bedingfield Songtekst: if your not the one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel bedingfield - if your not the one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if your not the one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel bedingfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel bedingfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if your not the one .

Origineel

If you're not the one, then why does my soul feel glad today? If you're not the one, then why does my hand fit yours this way? If you are not mine, then why does your heart return my call? If you you are not mine, would I have the strength to stand at all? I never know what the future brings But I know you're here with me now We'll make it through and I hope You are the one I share my life with I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am? Is there anyway that I can stay in your arms? If I don't need you, then why am I crying on my bed? If I don't need you, then why does your name resound in my head? If you're not for me, then why does this distance name my life? If you're not for me, then why do I dream of you as my wife? I don't know why you're so far away But I know that this much is true We'll make it through and I hope You are the one I share my life with And I wish that you could be the one I die with And I pray that you're the one I build my home with I hope I love you all my life I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am? Is there anyway that I can stay in your arms? 'Cause I miss your body and soul so strong That it takes my breath away And I breath you into my heart And I pray for the strength to stand today 'Cause I love you whether it's wrong or right And though I can't be with you tonight And though my heart is by your side I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am? Is there anyway that I can stay in your arms?

 

Vertaling

Als jij niet de ware bent, waarom is mijn ziel dan vandaag zo blij? Als jij niet de ware bent, waarom past mijn hand dan zo in de jouwe? Als jij de mijne niet bent, waarom roept jouw hart mij dan terug? Als jij de mijne niet bent, zou ik dan de kracht hebben om überhaupt te blijven staan? Ik weet nooit wat de toekomst brengt Maar ik weet dat je nu hier bij me bent We slaan ons er wel doorheen en ik hoop Jij bent degene met wie ik mijn leven deel Ik wil niet weglopen maar ik kan het niet aan, ik begrijp het niet Als ik niet voor jou gemaakt ben, waarom zegt mijn hart dan dat ik dat wel ben? Is er een manier dat ik in je armen kan blijven? Als ik je niet nodig heb, waarom huil ik dan op mijn bed? Als ik je niet nodig heb, waarom weerklinkt je naam dan in mijn hoofd? Als jij niet voor mij bent, waarom benoemt deze afstand dan mijn leven? Als jij niet voor mij bent, waarom droom ik dan van jou als mijn vrouw? Ik weet niet waarom je zo ver weg bent Maar ik weet dat dit waar is We slaan ons er wel doorheen en ik hoop dat jij degene bent met wie ik mijn leven deel En ik wens dat jij degene bent met wie ik sterf En ik bid dat jij degene bent met wie ik mijn huis bouw Ik hoop dat ik mijn hele leven van je hou Ik wil niet weglopen maar ik kan er niet tegen, ik begrijp het niet Als ik niet voor jou gemaakt ben, waarom zegt mijn hart dan dat ik dat wel ben? Is er een manier dat ik in je armen kan blijven? Want ik mis je lichaam en ziel zo sterk That it takes my breath away En ik adem je in mijn hart En ik bid voor de kracht om vandaag te blijven staan 'Cause I love you whether it's wrong or right En hoewel ik vanavond niet bij je kan zijn En hoewel mijn hart aan jouw zijde is Ik wil niet weglopen maar ik kan het niet aan, ik begrijp het niet Als ik niet voor jou gemaakt ben, waarom zegt mijn hart dan dat ik dat wel ben? Is er een manier dat ik in je armen kan blijven?