Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel caesar Songtekst: streetcar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel caesar - streetcar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van streetcar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel caesar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel caesar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals streetcar .

Origineel

[Verse] Let me know Do I still got time to grow? Things ain't always set in stone That be known let me know [Chorus] Seems like street lights, glowing, happen to be Just like moments passing in front of me So I hopped in the cab and I paid my fare See I know my destination, I'm just not there All these street lights, glowing, happen to be Just like moments passing in front of me So I hopped in the cab and I paid my fare See I know my destination, I'm just not there [Post-Chorus] In these streets In these streets I'm just not there in these streets I'm just not there Life just ain't fair [Chorus] Seems like street lights, glowing, happen to be Just like moments passing in front of me So I hopped in the cab and I paid my fare See I know my destination, I'm just not there All these street lights, glowing, happen to be Just like moments passing in front of me So I hopped in the cab and I paid my fare See I know my destination, I'm just not there [Post-Chorus] In these streets In these streets I'm just not there in these streets I'm just not there Life just ain't fair [Outro] The good Lord gives The good Lord taketh away That's how it goes I don't know what else to say The good Lord gives The good Lord taketh away That's how it goes Don't go live your life in vain

 

Vertaling

[Verse] Laat me weten Heb ik nog tijd om te groeien? Things ain't always set in stone That be known let me know [refrein] Seems like street lights, glowing, happen to be Net als momenten die voor me voorbijgaan So I hop in the cab and I paid my fare Zie je, ik weet mijn bestemming, ik ben er alleen niet Al deze straatlantaarns, gloeiend, zijn toevallig Net als momenten die voor me voorbijgaan Dus ik sprong in de taxi en betaalde mijn ritprijs See I know my destination, I'm just not there [Post-Chorus] In deze straten In deze straten I'm just not there in these streets I'm just not there Life just ain't fair [Chorus] Seems like street lights, glowing, happen to be Just like moments passing in front of me So I hop in the cab and I paid my fare See I know my destination, I'm just not there Al deze straatlantaarns, gloeiend, zijn toevallig Just like moments passing in front of me Dus ik sprong in de taxi en betaalde mijn ritprijs See I know my destination, I'm just not there [Post-Chorus] In deze straten In deze straten I'm just not there in these streets I'm just not there Life just ain't fair [Outro] De goede Heer geeft De goede God neemt weg Zo gaat het. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen De goede God geeft The good Lord taketh away That's how it goes Leef je leven niet tevergeefs