Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel e samuel Songtekst: buscando milagres

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel e samuel - buscando milagres ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buscando milagres? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel e samuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel e samuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buscando milagres .

Origineel

Eu vim aqui buscar o meu milagre (3x). Não vou sair sem o meu milagre. Eu vim aqui buscar o meu milagre (3x). Não vou sair sem o meu milagre. Na mesma fé que Bartimeu. Gritou por ele no caminho. Na esperança de Zaqueu. O enxergar. Perseverante feito Jairo. Buscando a cura de sua filha. Oh Jesus o meu milagre eu vim buscar. Eu vim aqui buscar o meu milagre (3x). Não vou sair sem o meu milagre. Uma mulher cananéia procurou por ele. Para libertar sua filha era somente ele. Mesmo que fossem migalhas caídas ao chão. Ela estava ali, para conseguir. Eu também vou conseguir. Eu vim aqui buscar o meu milagre (3x). Não vou sair sem o meu milagre. Eu vim aqui buscar o meu milagre (3x). Não vou sair sem o meu milagre

 

Vertaling

Ik kwam hier voor mijn wonder (3x). Ik ga niet weg zonder mijn wonder. Ik kwam hier voor mijn wonder (3x). Ik ga niet weg zonder mijn wonder. In hetzelfde geloof als Bartimeüs. riep om hem op de weg. In de hoop van Zacchaeus Om hem te zien. Volhardend als Jairus Op zoek naar de genezing van zijn dochter Oh Jezus, mijn wonder waarvoor ik hier kwam. Ik kwam hier voor mijn wonder (3x). Ik ga niet weg zonder mijn wonder. Een Kanaänitische vrouw zocht hem. Het was alleen hem om haar dochter te bevrijden. Zelfs als het kruimels waren die op de grond vielen. Ze was er om het te maken. Ik zal het ook krijgen. Ik kwam hier voor mijn wonder (3x). Ik ga niet weg zonder mijn wonder. Ik kwam hier voor mijn wonder (3x). Ik ga hier niet weg zonder mijn wonder