Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel e samuel Songtekst: olha eu aqui, jesus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel e samuel - olha eu aqui, jesus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olha eu aqui, jesus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel e samuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel e samuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olha eu aqui, jesus .

Origineel

Olha eu aqui, Jesus. Vim falar com o senhor. Vim contar meu sofrimento. Expressar meu sentimento. Expor a minha dor. Olha eu aqui, Jesus. Com a alma machucada. Outra vez eu fui ferido. E me sinto abatido. Com as forças esgotadas. Olha eu aqui, Jesus. Meu socorro é o senhor. Vim abrir meu coração. Quero tua atenção. E o teu imenso amor. Olha eu aqui, Jesus. Me sentindo aos pedaços. Precisando de um abraço. Pra alivio do cansaço. Desse mundo de horror. Não me deixe oh senhor. Por refém do acusador. Sem a tua proteção. Quero ver quem me arrebata. Se eu estiver ao teu lado. Segurando em tuas mãos. Meu amigo verdadeiro. Neste mundo traiçoeiro. É somente o senhor. Nada mais me interessa. A não ser nossa conversa. Me escute por favor. . |. |. |

 

Vertaling

Kijk hier, Jezus. Ik ben gekomen om met je te praten. Ik ben gekomen om je te vertellen over mijn lijden. Om mijn gevoelens te uiten. Mijn pijn blootleggen. Kijk me hier aan, Jezus. Met mijn ziel gekneusd. Ik ben weer gewond. En ik voel me verslagen. Met mijn kracht uitgeput. Kijk hier, Jezus. Jij bent mijn helper. Ik ben gekomen om mijn hart te openen. Ik wil jullie aandacht. En je immense liefde. Kijk me hier aan, Jezus. Het voelt alsof ik uit elkaar val. Ik heb een knuffel nodig. Pra alivio do cansaço. van deze wereld van verschrikking. Verlaat me niet, oh Heer. Als gijzelaar van de aanklager Zonder uw bescherming Ik wil zien wie me kan nemen Als ik aan je zijde sta. In je handen houden. Mijn echte vriend. In deze verraderlijke wereld. Het is alleen jij. Niets anders interesseert me. maar ons gesprek. Luister alsjeblieft naar me... |. |. |