Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel lavoie Songtekst: bess

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel lavoie - bess ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bess? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel lavoie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel lavoie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bess .

Origineel

Petite coque, bateau de bois Ballott par la vague immense Petite coque, jonque de bois Qui flotte sur la mer qui danse Oh, oh, oh, oh, Bess Ce que tu m'meus avec tes maladresses Quand je m'enroule dans tes tresses Quand je me plonge dans ta souplesse Rame le jour, rame la nuit Au-dessus des paves englouties Petit bateau, paquebot gentil Vogue sur les vagues Oh, oh, oh, oh, Bess Ce que tu m'meus avec tes maladresses Quand tu t'tends au jardin des paresses Je me fais chien et je te tends la laisse Oh, oh, oh, oh, Bess Ne vois-tu pas mes feux de dtresse Quand je me perds dans tes dlicatesses Oh, oh, oh, oh, Bess Oh, oh, oh, oh, Bess Ce que tu m'meus avec tes maladresses Quand je m'enroule dans tes tresses Quand tu te cambres sous mes caresses Oh, oh, oh, oh, Bess Ce que tu m'meus avec tes mollesses Quand je me plonge dans ta souplesse Oh, oh, oh, oh, Bess Quand tu t'tends au jardin des paresses Je me fais chien et je te tends la laisse Oh, oh, oh, oh, Bess Petite coque, moiti de noix Ballott par la vague Petite coque, moiti de moi Drague-moi, drague

 

Vertaling

Kleine romp, houten boot Ballott door de enorme golf Kleine romp, houten jonk Drijvend op de dansende zee Oh, oh, oh, oh, Bess Wat je me aandoet met je onhandigheid Als ik me in jouw vlechten wikkel Als ik in je soepelheid duik Row by day, row by night Over het gezonken wrak Kleine boot, mooie voering Zeilen op de golven Oh, oh, oh, oh, Bess Ik weet niet wat ik met je aan moet, maar ik weet zeker dat je het zult doen Als je je hand uitstrekt naar de tuin der luiheid Ik ben een hond en ik geef je de riem Oh, oh, oh, oh, Bess Zie je niet mijn verontrustende branden Als ik verdwaal in jouw luiaards Oh, oh, oh, oh, Bess Oh, oh, oh, oh, Bess Wat je me aandoet met je onhandigheid Als ik in je vlechten gewikkeld ben Als je je rug streelt onder mijn strelingen Oh, oh, oh, oh, Bess Wat je met me doet met je zachtheid Als ik in jouw soepelheid wegzink Oh, oh, oh, oh, Bess Als je je hand uitstrekt naar de tuin der luiheid Ik ben een hond en ik hou de leiband vast Oh, oh, oh, oh, Bess Kleine romp, een halve noot Ballott door de golf Kleine romp, de helft van mij Dreg me, dreg me