Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel lavoie Songtekst: nantucket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel lavoie - nantucket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nantucket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel lavoie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel lavoie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nantucket .

Origineel

Je me souviens De cet t Nantucket Toi assise au jardin Tu coutais du Chet La vie tait parfaite Sous le soleil de Nantucket En coutant Chet Sous le soleil de Nantucket Comme on tait loin Ces tambours des trompettes Toi dans ton hamac Tu lisais du Kerouac Moi j'coutais Chet Sous le soleil de Nantucket La vie tait parfaite Sous le soleil de Nantucket J'avais l'impression De n'y tre pour rien Tellement j'tais bien Sous le soleil de Nantucket Comme une chanson de Chet Un couplet un refrain Ainsi la vie est faite Sous le soleil de Nantucket Et la brise brisait Et les vagues divaguaient Moi j'improvisais Pendant que tu dormais Heureux sous le sunset C'tait l't Nantucket La vie tait parfaite Sous le soleil de Nantucket

 

Vertaling

Ik herinner me Van dat Nantucket Jij zit in de tuin Je zou naar Chet luisteren Het leven was perfect Onder de zon van Nantucket Terwijl ik Chet aan het naaien was Onder de zon van Nantucket Hoe ver weg we zijn Die trompettrommels Jij in je hangmat Je las Kerouac Ik heb Chet gezongen Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. In de zonneschijn van Nantucket Ik had het gevoel dat ik niets te doen had Ik ben daar geweest en heb dat gedaan. Zo goed dat ik was In de zonneschijn van Nantucket Zoals een liedje van Chet Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Onder de zon van Nantucket En het briesje brak En de golven kabbelden Ik was aan het improviseren Terwijl je sliep Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Het was Nantucket Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen.