Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel lorena Songtekst: sou baladeiro!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel lorena - sou baladeiro! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sou baladeiro!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel lorena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel lorena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sou baladeiro! .

Origineel

Sou Baladeiro!. Papai me empresta o carro que hoje é sexta eu vou viajar. Estou cansado nessa vida de escola e só trabalhar. A galera já me espera no portão. com whisky e chapéu na mão. Não se preocupe que nessa semana eu vou me atrasar. Eu vou deitar na areia de barriga cheia. Vou pescar sereia, hoje eu quero me acabar. Eu vou cair na festa, entortar a caneca. Pela noite inteira, hoje eu quero me acabar. Sou Baladeiro!. Ah ah ah ah ah

 

Vertaling

Ik ben een uitsmijter. Papa leende me de auto dat ik vandaag vrijdag ga reizen. Ik ben moe in dit leven van school en alleen maar werken. De jongens wachten al op me bij de poort. met whisky en hoed in de hand. Maak je geen zorgen, deze week zal ik te laat zijn. Ik ga in het zand liggen met een volle buik. Ik ga vissen naar zeemeermin, vandaag wil ik het afmaken. Ik ga het feest verstoren, de beker buigen. De hele nacht lang, vanavond wil ik feesten. Ik ben een uitsmijter. Ah ah ah ah ah ah