Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel o donnell Songtekst: mi vida loca my crazy life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel o donnell - mi vida loca my crazy life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mi vida loca my crazy life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel o donnell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel o donnell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mi vida loca my crazy life .

Origineel

If you're coming with me you need nerves of steel 'Cause I take corners on two wheels It's a never-ending circus ride The faint of heart need not apply Chorus: Mi vida loca over and over Destiny turns on a dime I go where the wind blows You can't tame a wild rose Welcome to my crazy life Sweetheart before this night is through I could fall in love with you Come dancing on the edge with me Let my passion set you free Chorus Here in the firelight I see your tattoo Mi vida loco, so you're crazy too Chorus We'll go where the wind blows And I'll be a wild rose Welcome to my crazy life

 

Vertaling

Als je met me meegaat moet je stalen zenuwen nodig Want ik neem bochten op twee wielen Het is een nooit eindigende circus rit The faint of heart need not apply Refrein: Mi vida loca over en over Destiny turns on a dime Ik ga waar de wind waait Je kunt een wilde roos niet temmen Welkom in mijn gekke leven Lieverd, voor deze nacht voorbij is zou ik verliefd op je kunnen worden Dans met mij op het randje Laat mijn passie je bevrijden Refrein Hier in het licht van het vuur zie ik je tatoeage Mi vida loco, dus jij bent ook gek Refrein We gaan waar de wind waait En ik zal een wilde roos zijn Welkom in mijn gekke leven