Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniel Songtekst: só depois do casamento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniel - só depois do casamento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só depois do casamento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só depois do casamento .

Origineel

07-Só depois do casamento. Quando é que eu vou te amar. Não fique nesse jogo com meu coração. Ah meu amor eu não consigo controlar. A chama que incendeia a minha paixão. Você vem me namorar. Abraços e beijinhos em frente ao portão. Mas quando eu te convido meu bem pra entrar. Você já pula fora sempre diz que não. Deixa de ser tão ruim. Vem matar meu desejo tem pena de mim. Já to ficando louco eu vou explodir. É ai que o bicho pega. Eu já não agüento mais seu corpo no meu corpo. Nesse leva e trás. Sempre que a coisa esquenta você pede mais. Me quer mais não se entrega. Ai ai ai é muito sofrimento. A gente só namora sempre da porta pra fora. Nunca da porta pra dentro. Ai ai ai assim eu não agüento. Você vem deita e rola bota fogo, mas na hora. Só depois do casamento.

 

Vertaling

07 - Alleen na de bruiloft. Wanneer ga ik van je houden. Speel dit spel niet met mijn hart. Oh mijn lief, ik kan het niet beheersen. De vlam die mijn passie aanwakkert. Je komt met me flirten. Knuffels en kusjes voor de poort. Maar als ik je uitnodig in mijn liefde Je zegt altijd nee. Stop met zo slecht te zijn Kom mijn verlangen doden, heb medelijden met me. Ik word gek, ik ga ontploffen. Dat is wanneer het ruw wordt. Ik kan jouw lichaam op mijn lichaam niet meer verdragen. In dit heen en weer. Telkens als het ding opwarmt, vraag je om meer. Je wilt mij, maar je geeft jezelf niet op. Het is te veel lijden. We daten altijd van buitenaf. Nooit vanaf de deur naar binnen. Ik kan er niet tegen. Je komt en rolt rond en steekt het vuur aan, maar op het moment. Pas na de bruiloft.