Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniela araujo Songtekst: gratidão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniela araujo - gratidão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gratidão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniela araujo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniela araujo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gratidão .

Origineel

A Ti eu rendo graças, por tudo que virá. Pois sei, tudo cumprirá. A minha vida é plena de beleza e comunhão. Tudo entrego em Tuas mãos. Está entregue todo o meu mundo. Tudo o que sei, tudo o que sou. Tudo o que um dia serei. Te agradeço pelo o que virá. Pois eu sei que nada há de me faltar. Tua graça me alcança,. A aliança renovada, conquistada lá na cruz. Por meu Jesus

 

Vertaling

Aan U dank ik, voor alles wat komen zal. Want ik weet, alle dingen zullen vervuld worden. Mijn leven is vol schoonheid en verbondenheid. Alles geef ik over in Uw handen. Mijn hele wereld is overgeleverd. Alles wat ik weet, alles wat ik ben. Alles wat ik op een dag zal zijn. Ik dank u voor wat komen gaat. Want ik weet dat het mij aan niets zal ontbreken. Uw genade bereikt mij,. Het verbond vernieuwd, gewonnen daar aan het kruis. Door mijn Jezus