Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniela araujo Songtekst: jugo suave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniela araujo - jugo suave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jugo suave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniela araujo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniela araujo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jugo suave .

Origineel

Não quero ser tão humano. Jesus, eu quero me entregar à Ti. Alivia o meu sofrer,. Vontades vãs, tanto querer. Não quero ser tão instável. Senhor, eu quero me entregar à Ti. Pois Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. O Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. Me desprender de tudo aqui. Viver somente para Ti. E nada que existe me fará sentir. O vazio da escuridão que atormenta meu coração. Pois Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. O Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. Andar sobre as nuvens, olhar para Ti. Sentir a alegria da Tua presença fluir. É o Teu coração em mim, a Tua presença. Pois Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. O Teu jugo é suave e o Teu fardo é leve. . By Thaís Nandes

 

Vertaling

Ik wil niet zo menselijk zijn. Jezus, ik wil mezelf aan U geven. Verlicht mijn lijden. ijdele verlangens, zo veel willen. Ik wil niet zo onstabiel zijn. Heer, ik wil mezelf aan u geven. Want Uw juk is gemakkelijk en Uw last is licht. Uw juk is gemakkelijk en Uw last is licht. Laat alles hier los. Om alleen voor U te leven. En niets dat bestaat zal me het gevoel geven De leegte van de duisternis die mijn hart kwelt. Want Uw juk is gemakkelijk en Uw last is licht. Uw juk is gemakkelijk en Uw last is licht. Om op de wolken te lopen, om naar U op te kijken. Om de vreugde van Uw aanwezigheid te voelen stromen. Het is Uw hart in mij, Uw aanwezigheid. Want Uw juk is gemakkelijk en Uw last is licht. Uw juk is gemakkelijk en uw last is licht. Door Thaís Nandes