Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daniela araujo Songtekst: liberdade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daniela araujo - liberdade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van liberdade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daniela araujo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daniela araujo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals liberdade .

Origineel

Ah, se eu pudesse. O meu passado reescrever. Não me perderia. Entre os erros. E o medo de viver. Da Tua alegria. Estou aqui de corpo, alma, mente e coração. Pra tudo que sofri. Tu és a solução. Pois dentro do meu mundo me aprisionei. E com feridas abertas lá fiquei. Mas sei que és a chave para a liberdade. De toda culpa, mágoa, medo e rancor. Liberta-me. Tu és a paz e eu só preciso de Amor. Já me cansei de tanta angústia, enfermidade, tanta dor. Liberta-me. Tudo que passou. Já não me importa mais. Hoje sou livre. Pra que remoer. Se o Senhor não se lembra mais. Tudo já ficou pra trás. Não vou viver mais de engano, nem de opressão. Eu não aceito mais. Nenhuma acusação. Pois dentro do meu mundo me aprisionei. E com feridas abertas lá fiquei. Mas sei que és a chave para a liberdade. De toda culpa, mágoa, medo e rancor. Liberta-me. Tu és a paz e eu só preciso de Amor. Já me cansei de tanta angústia, enfermidade, tanta dor. Liberta-me. Liberta-me

 

Vertaling

Ah, als ik dat kon. Mijn verleden herschrijven. Ik zou niet verdwalen. Tussen de fouten En de angst om te leven. Van je vreugde. Ik ben hier met lichaam, ziel, geest en hart. Voor alles wat ik heb geleden. Jij bent de oplossing. Want in mijn wereld heb ik mezelf opgesloten. En met open wonden bleef ik daar. Maar ik weet dat jij de sleutel tot vrijheid bent Van alle schuld, pijn, angst en wrok. Bevrijd me. U bent vrede en ik heb alleen liefde nodig. Ik heb genoeg van zoveel angst, zoveel ziekte, zoveel pijn. Bevrijd me. Dat is allemaal voorbij. Het kan me niet meer schelen. Vandaag ben ik vrij. Waarom er bij stilstaan Als de Heer het niet meer weet. Alles ligt al achter me. Ik wil niet meer leven met bedrog, noch met onderdrukking. Ik accepteer niet langer Geen beschuldiging. Want in mijn wereld heb ik mezelf opgesloten En met open wonden bleef ik daar. Maar ik weet dat jij de sleutel tot vrijheid bent Van alle schuld, pijn, angst en wrok. Bevrijd me. U bent vrede en ik heb alleen liefde nodig. Ik heb genoeg van zoveel angst, zoveel ziekte, zoveel pijn. Bevrijd me. Bevrijd me