Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danielle peck Songtekst: bad for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danielle peck - bad for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danielle peck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danielle peck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad for me .

Origineel

I like chocolate, but my hips sure don't I like drinkin' red wine, but tomorrow my head sure won't These are just some things that I love that are bad for me I like shoppin', but my purse sure don't I like wearin' high heels, but tomorrow my feet sure won't These are just some things that I love that are bad for me [Chorus:] But of all the things I shouldn't do Number one is lovin' you There's a fatal jump in your faithless arms Why is everything that feels so dang good bad for me? I like fast cars, but the law sure don't I like partyin' late, but tomorrow my boss sure won't These are just some things that I love that are bad for me [Chorus] Oh, I like danger, butmon sense sure don't Tonight, I'll like your sweet lies, but tomorrow my heart sure won't These are just some things that I love that are bad for me [Chorus] Oh, you're one of those things I love, but you're bad for me So bad for me

 

Vertaling

Ik hou van chocolade, maar mijn heupen niet Ik drink graag rode wijn, maar morgen zal mijn hoofd dat zeker niet doen Dit zijn slechts enkele dingen waar ik van hou die slecht voor me zijn Ik hou van winkelen, maar mijn portemonnee zeker niet Ik draag graag hoge hakken, maar morgen zullen mijn voeten dat zeker niet doen Dit zijn slechts enkele dingen waar ik van hou die slecht voor me zijn [Refrein:] Maar van alle dingen die ik niet zou moeten doen Nummer één houdt van je Er is een dodelijke sprong in je ongelovige armen Waarom is alles wat zo goed voelt slecht voor mij? Ik hou van snelle auto's, maar de wet doet dat zeker niet Ik hou van laat feesten, maar morgen zal mijn baas dat zeker niet doen Dit zijn slechts enkele dingen waar ik van hou die slecht voor me zijn [Refrein] Oh, ik hou van gevaar, maar denk maar niet Vanavond zal ik je lieve leugens leuk vinden, maar morgen zal mijn hart dat zeker niet doen Dit zijn slechts enkele dingen waar ik van hou die slecht voor me zijn [Refrein] Oh, je bent een van die dingen waar ik van hou, maar je bent slecht voor me Zo erg voor mij