Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danielle peck Songtekst: somebody for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danielle peck - somebody for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danielle peck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danielle peck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody for you .

Origineel

You always give yourself so freely And never ask for anything in return Yeah you make loving you so easy And make it so hard to know when you hurt For everyone around you There's not one thing you wouldn't do I want to be that somebody for you [Chorus] When the rain starts fallin' On your parade And when you have to say a prayer Just to get through another day When there's no one there beside you To wipe those tears from your face Or to pull you through I want to be I want to be that somebody for you Your faith and innocence renew me Yeah you give me strength and peace of mind No I can't hide you see right through me You won't let me leave my dreams behind You've always been the sun a shinin' In my sky of blue I want to be that somebody for you [Chorus] When the rain starts fallin' On your parade And when you have to say a prayer Just to get through another day When there's no one there beside you To wipe those tears from your face Or to pull you through I want to be I want to be that somebody for you For everyone around you There's not a thing I wouldn't do You'll always be te sun a shinin' In a sky of blue When there's no one there beside you To wipe the tears from your face And pull you through I want to be I want to be that somebody for you

 

Vertaling

Je geeft jezelf altijd zo vrij En vraag nooit iets terug Ja, je maakt het zo gemakkelijk om van je te houden En maak het zo moeilijk om te weten wanneer je pijn hebt Voor iedereen om je heen Er is niets dat u niet zou doen Ik wil die iemand voor je zijn [Refrein] Wanneer de regen begint te vallen Op je parade En als je moet bidden Gewoon om nog een dag door te komen Als er niemand naast je is Om die tranen van je gezicht te vegen Of om je erdoorheen te trekken ik wil zijn Ik wil die iemand voor je zijn Uw geloof en onschuld vernieuwen mij Ja, je geeft me kracht en gemoedsrust Nee, ik kan me niet verbergen, je kijkt dwars door me heen Je laat me mijn dromen niet achterlaten Je bent altijd de zon geweest die scheen In mijn blauwe lucht Ik wil die iemand voor je zijn [Refrein] Wanneer de regen begint te vallen Op je parade En als je moet bidden Gewoon om nog een dag door te komen Als er niemand naast je is Om die tranen van je gezicht te vegen Of om je erdoorheen te trekken ik wil zijn Ik wil die iemand voor je zijn Voor iedereen om je heen Er is niets dat ik niet zou doen Je zult altijd een zonnetje zijn In een blauwe lucht Als er niemand naast je is Om de tranen van je gezicht te vegen En trek je erdoorheen ik wil zijn Ik wil die iemand voor je zijn