Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danielle peck Songtekst: thirsty again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danielle peck - thirsty again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thirsty again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danielle peck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danielle peck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thirsty again .

Origineel

Tangled up in you, feeling soplete With every single move you satisfy me Baby just one touch, your breath upon my skin And I can't help myself, I'm thirsty again [Chorus] I just can't get enough There's no such thing as too much You give me all you've got to give and then I'm thirsty again Sometimes I catch myself staring at the sky Looking for the clouds 'cause my lips are dry I don't need a flood for the craving to begin Just one drop of rain and I'm thirsty again [Chorus] I just can't get enough There's no such thing as too much You give me all you've got to give and then I'm thirsty again Your love is drowning me But I still need one more drink I just can't get enough There's no such thing as too much No, I just can't get enough There's no such thing as too much You give me all you've got to give and then I'm thirsty again

 

Vertaling

Verstrikt in je, voel me soplete Bij elke beweging bevredig je me Baby slechts één aanraking, je adem op mijn huid En ik kan er niets aan doen, ik heb weer dorst [Refrein] Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Er bestaat niet zoiets als teveel Je geeft me alles wat je te geven hebt en dan Ik heb weer dorst Soms betrap ik mezelf erop dat ik naar de lucht staar Op zoek naar de wolken omdat mijn lippen droog zijn Ik heb geen overstroming nodig om het verlangen te beginnen Slechts één druppel regen en ik heb weer dorst [Refrein] Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Er bestaat niet zoiets als teveel Je geeft me alles wat je te geven hebt en dan Ik heb weer dorst Je liefde verdrinkt me Maar ik heb nog een drankje nodig Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Er bestaat niet zoiets als teveel Nee, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen Er bestaat niet zoiets als teveel Je geeft me alles wat je te geven hebt en dan Ik heb weer dorst