Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danilo mendes Songtekst: volta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danilo mendes - volta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danilo mendes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danilo mendes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta .

Origineel

Oi como esta você?. Ainda pensa em mim?. Amor que é para a vida inteira não termina assim.. Sem ter explicação do que aconteceu,. Diga a verdade que me ama e não me esqueceu. Enquanto à vida passa, o tempo não pára;. Amores que vem e vão e não dão em nada. Pra que sofrimento e ficar carente,. se a gente se ama vem vamos em frente!. Olha pra mim,diz que vai voltar,. vem pro meu corpo poder te beijar;. Vem meu amor, meu bem me quer,. vem minha vida ser minha mulher.. Olha pra mim, diz que vai voltar,. vem pro meu corpo poder te beijar;. Vem meu amor, meu bem me quer,. vem minha vida ser minha mulher.

 

Vertaling

Hoi, hoe gaat het met je? Denk je nog steeds aan me? Liefde die voor het leven is, eindigt niet op deze manier... Zonder een verklaring van wat er gebeurd is. Vertel me de waarheid dat je van me houdt en me niet vergeten bent. Als het leven voorbijgaat, stopt de tijd niet. Liefdes die komen en gaan en tot niets leiden. Waarom lijden en behoeftig zijn, als we van elkaar houden, laten we dan gaan. Kijk me aan, zeg dat je terugkomt, kom zodat mijn lichaam je kan kussen. Kom mijn liefste, mijn liefste wil mij,... kom mijn leven wees mijn vrouw... Kijk me aan, zeg dat je terugkomt, kom naar mijn lichaam kan je kussen. Kom mijn liefste, mijn goed wil mij,. kom mijn leven wees mijn vrouw.