Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danity kane Songtekst: back up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danity kane - back up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danity kane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danity kane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back up .

Origineel

[Shannon] Hey boy (hey boy) I like (I like) The way you been looking at me It be driving me crazy (crazy) And I like (I like) Everytime you talk in my ear You be talking all sexy [D. Woods] Show me Cause I don't ever want to look past you baby I'm curious if you can shake me baby Can you really make it [Pre-chorus] And if you think you can handle it Show me what you workin with Let me know before we get down [D. Woods] Before you get on it Before I let you get up on it No, no, no, no [Chorus] I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me [Aundrea] Too gone to play the game wit you boy It's too much for me to wait for you boy I really wanna know what you boy Do all the things that you say boy [Dawn] We can go round for round The best pound, for pound We'll keep on locking it down I wanna know if you can really, really move me It takes a lot for someone to really want me [Pre-chorus] And if you think you can handle it Show me what you workin with Let me know before we get down [Chorus] I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me [Bridge - Shannon lead] (I hope you know what you're doing, boy, don't play with me) And if you wanna get it right We can get it right Any time you wanna get it right (I hope you know what you're doing, boy, don't play with me) And if you wanna get it jumping We can get it popping All night, we can get it rocking [Chorus] I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me [Chorus] I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me I can't fight it You making me sweat it I can't hide it I really like it But if you can't get it jumping You better back up off of me And if you really don't want me You better back up off of me

 

Vertaling

[Shannon] Hey jongen (hey jongen) Ik hou van (ik hou van) De manier waarop je naar me keek Het maakt me gek (gek) En ik hou van (ik hou van) Elke keer dat je in mijn oor praat Je praat helemaal sexy [D. Bossen] Laat het me zien Omdat ik nooit langs je heen wil kijken schat Ik ben benieuwd of je me kunt schudden baby Kun je het echt halen [Pre refrein] En als je denkt dat je het aankan Laat me zien waar je mee werkt Laat het me weten voordat we naar beneden gaan [D. Bossen] Voordat je eraan begint Voordat ik je erop liet gaan Nee nee nee nee [Refrein] Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden [Aundrea] Te weg om het spel met je jongen te spelen Het is te veel voor mij om op je te wachten jongen Ik wil echt weten wat je jongen Doe alle dingen die je zegt, jongen [Dageraad] We kunnen rond gaan Het beste pond, voor pond We blijven het vergrendelen Ik wil weten of je me echt kunt bewegen Er is veel voor nodig om iemand echt te willen hebben [Pre refrein] En als je denkt dat je het aankan Laat me zien waar je mee werkt Laat het me weten voordat we naar beneden gaan [Refrein] Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden [Bridge - Shannon leiden] (Ik hoop dat je weet wat je doet, jongen, speel niet met mij) En als je het goed wilt hebben We kunnen het goed doen Elke keer als je het goed wilt hebben (Ik hoop dat je weet wat je doet, jongen, speel niet met mij) En als je het wilt laten springen We kunnen het laten knallen We kunnen het de hele nacht laten rocken [Refrein] Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden [Refrein] Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden Ik kan er niet tegen vechten Je laat me zweten Ik kan het niet verbergen ik vind het erg leuk Maar als je het niet kunt laten springen Je kunt je beter van me afhouden En als je me echt niet wilt Je kunt je beter van me afhouden