Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danity kane Songtekst: interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danity kane - interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danity kane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danity kane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals interlude .

Origineel

I know you wannae over You cane over Baby I'm alone tonight I don't wanna feel alright You already know what I like, boy (If youe over) I will lay it down so right It will really blow your mind Baby just relax your mind You know (If youe over) Ain't nobody think about me then Plus you got to chill around me then You can stay until the morning ends (I love it when youe over) Because I don't want to wake up alone Baby, I'm checking the phone Boy you belong here (If youe over)

 

Vertaling

Ik weet dat je langs wilt komen Je kunt stoppen Schatje, ik ben vanavond alleen Ik wil me niet goed voelen Je weet al wat ik leuk vind, jongen (Als je klaar bent) Ik zal het zo goed neerleggen Het zal je echt verbazen Baby ontspan gewoon je geest Weet je (als je klaar bent) Niemand denkt dan aan mij En dan moet je om me heen chillen Je kunt blijven tot de ochtend voorbij is (Ik vind het geweldig als je voorbij bent) Omdat ik niet alleen wakker wil worden Schatje, ik controleer de telefoon Jongen je hoort hier (als je voorbij bent)