Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danity kane Songtekst: ride for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danity kane - ride for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ride for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danity kane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danity kane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ride for you .

Origineel

Lately, I've been tryin' to fight whatever's pulling us under It's got a hold and really making me wonder What it takes to get through I gotta stick with you, my baby Baby, tell me Maybe I'm foolishly overreacting But being without you I can't imagine It's just too close to the heart, and And I won't stand it if were broken apart Do you hear me? Baby, ya gotta believe in the things that make you and me win together Don't you throw in the towel I'm keeping my promise to you; I got ya back now When the chips are down It seems like it's so hard for you to move ahead Just know that I am by your side There ain't no ifs, buts, or maybes I'm gonna stay down and ride for you, baby We've been cutting it close with the backwards and forwards It's rocking the boat; we gotta get control of this Let's take it back to three years ago When you said that we could make it through whatever, ever And to me it sounded like you meant forever, ever Leaving was not an option, baby, never, never Now don't you believe in a love that's worth a fight In you is everything that I'm missing So give us a chance Do you hear me? Baby, ya gotta believe in the things that make you and me win together Don't you throw in the towel I'm keeping my promise to you; I got ya back now When the chips are down It seems like it's so hard for you to move ahead Just know that I am by your side There ain't no ifs, buts, or maybes I'm gonna stay down and ride for you, baby Don't you dare tell me we gotta let it go We been on top for too long just to let it go under I don't wanna hear that I just can't hear that And know Wherever you wanna take me I'll go I been with you for too long to start over with another I know that you hear me Just tell me you hear me Do you hear me? Baby, ya gotta believe in the things that make you and me win together Don't you throw in the towel I'm keeping my promise to you; I got ya back now When the chips are down It seems like it's so hard for you to move ahead Just know that I am by your side There ain't no ifs, buts, or maybes I'm gonna stay down and ride for you, baby

 

Vertaling

De laatste tijd probeer ik te vechten tegen alles wat ons naar beneden trekt Het heeft een houvast en ik vraag me echt af Wat er nodig is om erdoor te komen Ik moet bij je blijven, mijn baby Baby, vertel het me Misschien overdrijf ik dom Maar zonder jou kan ik me niet voorstellen Het zit gewoon te dicht bij het hart, en En ik zal het niet uitstaan ??als ze uit elkaar zijn gevallen Hoor je me? Schatje, je moet geloven in de dingen waardoor jij en ik samen winnen Gooi niet de handdoek in de ring Ik houd mijn belofte aan jou; Ik heb je nu terug Als de chips op zijn Het lijkt alsof het zo moeilijk voor je is om verder te gaan Weet gewoon dat ik aan uw zijde sta Er zijn geen mitsen, maren of maybes Ik blijf beneden en rijd voor je, schat We hebben het dicht bijgesneden met de voor- en achterkant Het schudt de boot; we moeten dit onder controle krijgen Laten we teruggaan naar drie jaar geleden Toen je zei dat we het ooit zouden kunnen redden En voor mij klonk het alsof je voor altijd, altijd bedoelde Verlaten was geen optie, schat, nooit, nooit Geloof nu niet in een liefde die een gevecht waard is In jou zit alles wat ik mis Geef ons dus een kans Hoor je me? Schatje, je moet geloven in de dingen waardoor jij en ik samen winnen Gooi niet de handdoek in de ring Ik houd mijn belofte aan jou; Ik heb je nu terug Als de chips op zijn Het lijkt alsof het zo moeilijk voor je is om verder te gaan Weet gewoon dat ik aan uw zijde sta Er zijn geen mitsen, maren of maybes Ik blijf beneden en rijd voor je, schat Durf me niet te vertellen dat we het moeten loslaten We hebben te lang bovenaan gestaan ??om het onder te laten gaan Dat wil ik niet horen Ik kan dat gewoon niet horen En weet Waar je me ook heen wilt brengen ik zal gaan Ik ben te lang bij je geweest om opnieuw te beginnen met een ander Ik weet dat je me hoort Zeg me gewoon dat je me hoort Hoor je me? Schatje, je moet geloven in de dingen waardoor jij en ik samen winnen Gooi niet de handdoek in de ring Ik houd mijn belofte aan jou; Ik heb je nu terug Als de chips op zijn Het lijkt alsof het zo moeilijk voor je is om verder te gaan Weet gewoon dat ik aan uw zijde sta Er zijn geen mitsen, maren of maybes Ik blijf beneden en rijd voor je, schat