Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danity kane Songtekst: secret place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danity kane - secret place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van secret place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danity kane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danity kane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals secret place .

Origineel

[Talking:] Aw baby you have no idea where we're bout to go, just sit back and enjoy the show [Chorus:] I got a secret place, I wanna take you there, you got an invitation, so won't you open it I got a secret place, I wanna take you there, you got an invitation, so won't you open it [Verse:] I can't be-lieve what I'm feeling for you it's unusual You won't be-lieve cause i do not feel when I get you alone I can't be-lieve what I'm feeling for you it's unusual You won't be-lieve cause i do not feel when I get you alone [Chorus:]

 

Vertaling

[Praten:] Aw baby je hebt geen idee waar we heen gaan, leun achterover en geniet van de show [Refrein:] Ik heb een geheime plek, ik wil je daarheen brengen, je hebt een uitnodiging, dus wil je die niet openen Ik heb een geheime plek, ik wil je daarheen brengen, je hebt een uitnodiging, dus wil je die niet openen [Vers:] Ik kan niet geloven wat ik voor je voel, het is ongebruikelijk Je zult niet geloven omdat ik niet voel wanneer ik je alleen krijg Ik kan niet geloven wat ik voor je voel, het is ongebruikelijk Je zult niet geloven omdat ik niet voel wanneer ik je alleen krijg [Refrein:]