Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danko jones Songtekst: the mango kid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danko jones - the mango kid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the mango kid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danko jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danko jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the mango kid .

Origineel

All you pretty ladies pass me by and turn you heads. But when I get on stage you can't keep you eyes off me. I say too little too late, I'm walking on. You find another pretty boy to turn you on. I got my name on the line. My eyes on the prize. Let me tell you who I am. You wanna know my name?. I am the Mango Kid. All you fellas look me up and down and cop my style. But when I see you at the club you can't look me in the eye. It's ok if you wanna look and take take take. Just make sure you credit the kid who showed you how to shake. . I got my name on the line. My eyes on the prize. Let me tell you who I am. You wanna know my name?. I am the Mango Kid. You can call me the Mango Kid but your girl calls me baby. And I've been a rock prodigy since the age of twenty.

 

Vertaling

Al jullie mooie dames lopen langs me heen en draaien jullie hoofden om. Maar als ik op het podium sta, kunnen jullie je ogen niet van me af houden. Ik zeg te weinig te laat, ik loop door. Zoek maar een andere knappe jongen om je op te winden. Ik heb mijn naam op het spel staan. Mijn ogen op de prijs. Laat me je vertellen wie ik ben. Wil je mijn naam weten? Ik ben de Mango Kid. Al jullie kerels kijken me aan en doen mijn stijl na. Maar als ik jullie in de club zie, kunnen jullie me niet in de ogen kijken. Het is oké als je wilt kijken en nemen nemen. Zorg er alleen voor dat je de jongen die je heeft laten zien hoe je moet schudden. . Ik heb mijn naam op het spel staan. Mijn ogen op de prijs. Laat me je vertellen wie ik ben. Wil je mijn naam weten? Ik ben de Mango Kid. Je mag me de Mango Kid noemen, maar je meisje noemt me baby. En ik ben een rock wonderkind sinds mijn twintigste.