Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danna paola Songtekst: bla bla bla

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danna paola - bla bla bla ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bla bla bla? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danna paola! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danna paola en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bla bla bla .

Origineel

Aaaaaaaah Aaaah ah ah ah ah ah Hay un niño que es especial Why que me vuelve loca Es mi vecino why cuando me ve Me hare sentir algo tonta El otro dia que lo busqué Salió su hermana y... Bla bla bla No me deja mirarlo Bla bla bla No para de hablar Bla bla bla Ya no la aguanto why Quieres estar Todos los dias en mi casa Why al escucharla no Puedo mirar A ese niño que intenta El otro dia que lo busqué Volví a ver a su hermana Bla bla bla No me deja mirarlo Bla bla bla No para de hablar Bla bla bla Ella no me deja en paz Me vuelve loca al Hablar (bla, bla, Bla) Con su hermano quiero estar Why ella no para de Hablar(bla, bla, bla) Ella no me deja en paz Me vuelve loca al Hablar(bla, bla, bla) Con su hermano quiero estar Why ella no para de hablar Ah ah ah ah Bla bla bla Bla bla bla No me deja mirarlo Bla bla bla No para de hablar Bla bla bla No me deja mirarlo Bla bla bla No para de hablar Bla bla bla

 

Vertaling

Aaaaaaaaaah Aaaah ah ah ah ah ah ah ah ah ah Er is een jongen die speciaal is Waarom hij me gek maakt Het is mijn buurman waarom als hij me ziet Ik zal me een beetje dwaas voelen De andere dag toen ik naar hem op zoek was Zijn zus kwam naar buiten en... Blah blah blah Hij laat me niet naar hem kijken. Blah blah blah Hij zal niet stoppen met praten Blah blah blah Ik kan haar niet meer uitstaan. Je wilt Elke dag in mijn huis Waarom naar haar luisteren ik kan niet Ik kan niet kijken Aan die jongen die probeert De andere dag zocht ik hem Ik zag zijn zus weer Blah blah blah Hij laat me niet naar hem kijken. Blah blah blah Hij zal niet stoppen met praten Blah blah blah Ze laat me niet met rust Ze maakt me gek. Praten. Blah, blah, blah, Blah blah blah) Met haar broer wil ik zijn Waarom ze niet wil stoppen Praten (blah, blah, blah) Ze laat me niet met rust Ze maakt me gek. Praten(blah, blah, blah) Met haar broer wil ik zijn Waarom ze niet ophoudt met praten Ah ah ah ah ah ah Blah blah blah blah Blah blah blah Ze laat me niet naar hem kijken. Blah blah blah blah Hij zal niet stoppen met praten Blah blah blah blah Hij laat me niet naar hem kijken. Blah blah blah Hij zal niet stoppen met praten Blah blah blah