Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dannii minogue Songtekst: begin to spin me round

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dannii minogue - begin to spin me round ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van begin to spin me round? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dannii minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dannii minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals begin to spin me round .

Origineel

Begin To Spin Me Round When I'm walking down the street I call your name Inside my head I go insane Don't you know that it's really making me crazy There were days when I went completely blind No time to think and I lost time Won't believe what's happened to me lately 'Cause every day is the same day Different faces with no names Places I've never been before And every day is the same thing Different faces with no names Places I've never been before And I begin to wonder Don't you know that it's really making me crazy And I begin to wonder Won't believe what's happened to me lately 'Cause every day is the same day Different faces with no names Places I've never been before And every day is the same thing Different faces with no names Places I've never been before And every time I think I'm breaking free These thoughts return to trouble me Hanging on to love has left me empty You're a sinner but you told me you're a saint Too fast I tripped and lost my way Can't believe what's happened to me lately 'Cause every day is the same day Different faces with no name Places I've never been before And every day is the same thing Different faces with no name Places I've never been before And I begin to wonder Don't you know that it's really making me crazy And I begin to wonder Won't believe what's happened to me lately 'Cause every day is the same day Different faces with no name Places I've never been before And every day is the same thing Different faces with no name Places I've never been before Walking down the street I call your name (All this time you led me astray) And making love to you I do the same (But now I know you blinded me) And there were days when I went completely blind (I thought I was over you, really over you) No time to think, I lost time (No, I'm not over you) And I begin to wonder Don't you know that it's really making me crazy And I begin to wonder Won't believe what's happened to me lately 'Cause every day is the same day Different faces with no name Places I've never been before And every day is the same thing Different faces with no name Places I've never been before And I begin to wonder

 

Vertaling

Begin me rond te draaien Als ik op straat loop roep ik je naam In mijn hoofd word ik gek Weet je niet dat het me echt gek maakt Er waren dagen dat ik helemaal blind werd Geen tijd om na te denken en ik verloor de tijd Je zult niet geloven wat er de laatste tijd met me gebeurd is. Want elke dag is dezelfde dag. Verschillende gezichten zonder namen Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke dag is hetzelfde Verschillende gezichten zonder namen Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En ik begin me af te vragen Weet je niet dat het me echt gek maakt? En ik begin me af te vragen Je zult niet geloven wat er de laatste tijd met me gebeurd is 'Cause every day is the same day Verschillende gezichten zonder namen Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke dag is hetzelfde Verschillende gezichten zonder namen Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke keer als ik denk dat ik vrij ben Keren deze gedachten terug om me lastig te vallen Vasthouden aan liefde heeft me leeg achtergelaten Je bent een zondaar maar je vertelde me dat je een heilige bent Te snel struikelde ik en raakte de weg kwijt Kan niet geloven wat er de laatste tijd met me gebeurd is 'Cause every day is the same day Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke dag is hetzelfde Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En ik begin me af te vragen Weet je niet dat het me echt gek maakt? En ik begin me af te vragen Je zult niet geloven wat er de laatste tijd met me gebeurd is 'Cause every day is the same day Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke dag is hetzelfde Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben Lopend door de straat roep ik je naam (Al die tijd heb je me op een dwaalspoor gebracht) En met jou vrijen doe ik hetzelfde (Maar nu weet ik dat je me verblind hebt) En er waren dagen dat ik helemaal blind werd (Ik dacht dat ik over je heen was, echt over je heen) Geen tijd om na te denken, ik verloor tijd (Nee, ik ben niet over je heen) En ik begin me af te vragen Weet je niet dat het me echt gek maakt En ik begin me af te vragen Je gelooft niet wat er de laatste tijd met me gebeurd is 'Cause every day is the same day Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En elke dag is hetzelfde Verschillende gezichten zonder naam Plaatsen waar ik nog nooit geweest ben En ik begin me af te vragen