Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dannii minogue Songtekst: gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dannii minogue - gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dannii minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dannii minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone .

Origineel

Go-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one Baby, I can't leave, I can't go When you're looking at me and I know what you want When I see, what you've got And you leave me begging for bones for a like dog I feel you thump it on my drum Don't ever leave me hanging on 'Cause it's feeling so right on the wrong side of love Come and fill me up till I can't take it anymore I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one When I scream your name You're giving me the sweetest pain I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one On your love, on your love Baby... Baby... When I need, something raw Gonna take it and twist it, we're breakin' the law Spill it out, run it off When you're feeding me honey, I don't want to stop I feel you thump it on my drum Don't ever leave me hanging on 'Cause it's feeling so right on the wrong side of love Come and fill me up till I can't take it anymore I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one When I scream your name You're giving me the sweetest pain I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one On your love, on your love I can't tell you where I'm going Fill me till I'm overflowing Spill it out and make me moan Fill me till I'm overflowing Oh Baby, oh baby Come and fill me up till I can't take it anymore I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one When I scream your name You're giving me the sweetest pain I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one On your love, on your love Baby, on your love Baby, on your love Baby, on your love

 

Vertaling

Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one Baby, I can't leave, I can't go When you're looking at me and I know what you want When I see, what you've got En je laat me bedelen om botten voor een hond Ik voel je dreunen op mijn trommel Laat me nooit in de steek 'Cause it's feeling so right on the wrong side of love Kom en vul me tot ik het niet meer aankan I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one Als ik je naam schreeuw Je geeft me de zoetste pijn I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one Op jouw liefde, op jouw liefde Baby... Baby... When I need, something raw Gonna take it and twist it, we're breakin' the law Spill it out, run it off When you're feeding me honey, I don't want to stop I feel you thump it on my drum Don't ever leave me hanging on 'Cause it's feeling so right on the wrong side of love Kom en vul me tot ik het niet meer aankan Ik ben Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one When I scream your name You're giving me the sweetest pain I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one Op jouw liefde, op jouw liefde I can't tell you where I'm going Vul me tot ik overstroom Spill it out and make me moan Vul me tot ik overstroom Oh Baby, oh baby Kom en vul me tot ik het niet meer aankan I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one When I scream your name You're giving me the sweetest pain I'm go-oh-oh-oh-oh-oh-oh-one, I'm Go-oh-oh-oh-oh-oh-one Op jouw liefde, op jouw liefde Baby, op jouw liefde Baby, op jouw liefde Baby, op jouw liefde