Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dannii minogue Songtekst: if you really

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dannii minogue - if you really ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you really? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dannii minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dannii minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you really .

Origineel

(If you really) show me if you do (If you really) show me if you do Show me if you do, show me if you do Show me, show me if you do Show me (if you really wanna) Show me (if you really) Show me if you do, show me (If you really) show me if you do Show me (if you really) Show me if do You've been thinking, I can read your mind Don't you want to, why can't you decide Don't hold back what you feel deep inside I'm not playing when I tell you how I feel Why can't you be for real 'Cause I know what you want to feel All you have to do is tell me (If you really want to you should let me know) Come on and show me (If you really need to let your feeling show) All you have to do (If you really want to let yourself go) You really want, your really want me You really want, your really want me Show me, show me if you do Show me (if you really really) Need someone to hold you through the night Make you feel good, just the way you like Don't pretend to be so innocent 'Cause I'm not playing when I tell you how I feel Why can't you be for real 'Cause I know what you want to feel All you have to do is tell me (If you really want to you should let me know) Come on and show me (If you really need to let your feeling show) All you have to do (If you really want to let yourself go) You really want, your really want me You really want, your really want me (If you really) show me if you do (If you really) show me if you do If you need to, if you need to All you have to do is tell me You really want, your really want me You really want, your really want me Come on and show me (If you really want to you should let me know) Come on and show me (If you really need to let your feeling show) All you have to do (If you really want to let yourself go) You really want, your really want me You really want, your really want me REPEAT TO FADE

 

Vertaling

Laat het me zien als je het doet Als je het echt doet, laat het me dan zien Laat het me zien als je het doet, laat het me zien als je het doet Laat het me zien, laat het me zien als je het doet Laat het me zien (als je het echt wil) Laat het me zien (als je het echt wil) Laat het me zien als je het doet, laat het me zien (Als je echt) laat me zien als je dat doet Laat het me zien (als je het echt wil) Laat me zien als je dat doet Je hebt zitten denken, ik kan je gedachten lezen Wil je niet, waarom kun je niet beslissen Hou niet tegen wat je diep van binnen voelt Ik speel niet als ik je vertel hoe ik me voel Waarom kun je niet echt zijn? Want ik weet wat je wilt voelen Alles wat je hoeft te doen is het me vertellen (Als je het echt wilt moet je het me laten weten) Kom op en laat het me zien (Als je echt je gevoel moet laten zien) Alles wat je moet doen (Als je jezelf echt wilt laten gaan) Je wilt echt, je wilt me echt Je wilt echt, je wilt me echt Laat het me zien, laat het me zien als je dat doet Laat het me zien (als je echt echt) Heb je iemand nodig die je de hele nacht vasthoudt Laat je goed voelen, precies zoals je wilt Doe niet alsof je zo onschuldig bent Want ik speel niet als ik je vertel hoe ik me voel Waarom kun je niet echt zijn? Want ik weet wat je wilt voelen Alles wat je hoeft te doen is het me vertellen (Als je het echt wilt moet je het me laten weten) Kom op en laat het me zien (Als je echt je gevoel moet laten zien) Alles wat je moet doen (Als je jezelf echt wilt laten gaan) Je wilt echt, je wilt me echt Je wilt echt, je wilt me echt (Als je echt) laat me zien als je dat doet (Als je echt) laat me zien als je dat doet Als je dat moet, als je dat moet Alles wat je hoeft te doen is het me vertellen Je wilt echt, je wilt echt mij Je wilt echt, je wilt me echt Kom op en laat het me zien (Als je het echt wilt moet je het me laten weten) Kom op en laat het me zien (Als je echt je gevoel moet laten zien) Alles wat je moet doen (Als je jezelf echt wilt laten gaan) Je wilt echt, je wilt me echt Je wilt echt, je wilt me echt HERHALEN TOT FADE