Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danny moss Songtekst: mood indigo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danny moss - mood indigo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mood indigo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danny moss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danny moss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mood indigo .

Origineel

You ain't never been blue; no, no, no, You ain't never been blue, Till you've had that mood indigo. That feelin' goes stealin' down to my shoes While I just sit here and sigh, "Go 'long blues". I always get that mood indigo, Since my baby said goodbye. And in the evenin' when the lights are low, I'm so lonely I could cry. 'Cause there's nobody who cares about me, I'm just a poor fool that's bluer than blue can be. When I get that mood indigo, I could lay me down and die. You ain't never been blue; no, no, no, You ain't never been blue, Till you've had that mood indigo. That feelin' goes stealin' down to my shoes While I just sit here and sigh, "Go 'long blues".

 

Vertaling

Je bent nog nooit blauw geweest. Nee, nee, nee, Je bent nog nooit blauw geweest, Till you've had that mood indigo. Dat gevoel steelt tot in mijn schoenen Terwijl ik hier gewoon zit en zucht, "Go 'long blues". Ik krijg altijd die indigo stemming, Sinds mijn baby afscheid nam. En 's avonds als de lichten uit zijn, ben ik zo eenzaam dat ik kan huilen. 'Cause there's nobody who cares about me, Ik ben maar een arme dwaas die blauwer is dan blauw kan zijn. Als ik die indigo stemming krijg, kan ik me neerleggen en sterven. Je bent nog nooit blauw geweest, nee, nee, nee, Je bent nog nooit blauw geweest, Totdat je die indigo stemming hebt gehad. That feelin' goes stealin' down to my shoes While I just sit here and sigh, "Go 'long blues".