Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danse macabre Songtekst: bed of roses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danse macabre - bed of roses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bed of roses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danse macabre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danse macabre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bed of roses .

Origineel

As years go by I have learned to understand Mankind has to die Elimination until the end Misanthropy consuming my mind Misanthropy consuming my heart Misanthropy consuming my mind Misanthropy consuming my heart Destruction of the human race Let us burn the world We shall leave no trace Let us burn the world Misanthropy consuming my mind Misanthropy consuming my heart Misanthropy consuming my mind Misanthropy consuming my heart

 

Vertaling

Naarmate de jaren verstrijken Ik heb leren begrijpen De mensheid moet sterven Afschaffing tot het einde Misantropie die mijn geest opslokt Misantropie die mijn hart verteert Misantropie die mijn geest opslokt Misantropie die mijn hart verteert Vernietiging van het menselijk ras Laten we de wereld verbranden We laten geen spoor achter Laten we de wereld verbranden Misantropie die mijn geest opslokt Misantropie die mijn hart verteert Misantropie die mijn geest opslokt Misantropie die mijn hart verteert