Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dany denys Songtekst: whisky escocês

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dany denys - whisky escocês ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whisky escocês? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dany denys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dany denys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whisky escocês .

Origineel

HOJE VOU ENCHER A CARA. VOU BEBER ATÉ CAIR. NÃO IMPORTA O LUGAR. QUE ESTA NOITE EU ESCOLHI. O LUGAR NÃO É DESCENTE. PARA UM HOMEM COMO EU. NINGUÉM TEM NADA COM ISSO. ESTOU GASTANDO O QUE É MEU. GARÇON SEJA MEU AMIGO. ATENDE ESSE PEDIDO MEU. REFRÃO. TRAGA WHISKY NESTA MESA. MAS TRAGA WHISKY ESCOCES. ESTOU BRINDANDO COM A SAUDADE. A INGRADIDÃO QUE ELA ME FEZ. TRAGA WHISKY NESTA MESA. MAS TRAGA WHISKY ESCOCES. SE HOJE EU MORRER BEBENDO. A CULPA NÃO É DE VOCES

 

Vertaling

IK GA VANAVOND MIJN GEZICHT ERAF DRINKEN. IK GA DRINKEN TOT IK ERBIJ NEERVAL. MAAKT NIET UIT WAAR. DAT IK VANAVOND KOOS. HET IS GEEN FATSOENLIJKE PLAATS. VOOR EEN MAN ALS IK. HET GAAT NIEMAND WAT AAN. IK GEEF UIT WAT VAN MIJ IS. OBER, WEES MIJN VRIEND. NEEM MIJN BESTELLING. CHORUS. BRENG WHISKEY OP DEZE TAFEL. MAAR NEEM WAT SCOTCH WHISKY MEE. IK PROOST MET VERLANGEN. DE DEGRADATIE DIE ZE VAN ME MAAKTE. BRENGEN WHISKY NAAR DEZE TAFEL. MAAR NEEM WAT SCOTCH WHISKY MEE. ALS IK VANDAAG DRINKEND STERF. HET IS NIET JOUW SCHULD