Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danzig Songtekst: east indian devil kali s song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danzig - east indian devil kali s song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van east indian devil kali s song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danzig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danzig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals east indian devil kali s song .

Origineel

Free, I'm alive, yeah All that I am Know that I've woken All of my senses Now I'm half-burning Flames out my eyes From my darkness Close by my side, yeah And lo' see my cold dance From my darkness Culled from my pride, yeah Down in the blindness Form latent hides Dual is my aspect Cool to the touch Drink from my warm cup Life is the blood, yeah Now I'm alive, yeah All things I am In blood I have tasted All that I am In love and blood In love and blood, yeah In love and blood, yeah In love and blood

 

Vertaling

Free, I'm alive, yeah Alles wat ik ben Know that I've woken Al mijn zintuigen Now I'm half-burning Vlammen uit mijn ogen Van mijn duisternis Dicht bij mijn zijde, ja En lo' see my cold dance From my darkness Geveld door mijn trots, ja Down in the blindness Verborgen verbergt zich een vorm Dubbel is mijn aspect Koel om aan te raken Drink uit mijn warme beker Leven is het bloed, ja Nu leef ik, ja Alle dingen die ik ben In bloed heb ik geproefd All that I am In liefde en bloed In liefde en bloed, ja In liefde en bloed, ja In liefde en bloed