Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: danzig Songtekst: little whip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: danzig - little whip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little whip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van danzig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van danzig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little whip .

Origineel

you crawl across the floor on your hands and knees to seek revelation little whip I pull you up I grab your hair I give you hope little whip I give the black sun to sear off your tongue I gave you a life little whip a come on little whip a come on little whip a come on little whip a come on little whip I pull you up I grab your hair I give you hope little whip I gave you the world you behold in a dream I gave you a night cry little whip you lick your wounds and you come right back I give you nothing little whip I send the black sun and eclipse your moon I steal your hope little whip

 

Vertaling

kruip je over de vloer op handen en knieën om openbaring te zoeken kleine zweep Ik trek je omhoog Ik grijp je haar ik geef je hoop kleine zweep Ik geef de zwarte zon om je tong af te schroeien ik gaf je een leven kleine zweep een kom op kleine zweep kom op kleine zweep kom op kleine zweep kom op kleine zweep Ik trek je omhoog Ik grijp je haar ik geef je hoop kleine zweep Ik gaf je de wereld die je in een droom ziet Ik gaf je een nachtkreet kleine zweep je likt je wonden en je komt meteen terug Ik geef je niets kleine zweep Ik stuur de zwarte zon en verduister je maan ik steel je hoop zweepje