Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dappy Songtekst: tarzan part 2 i ming

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dappy - tarzan part 2 i ming ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tarzan part 2 i ming? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dappy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dappy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tarzan part 2 i ming .

Origineel

(Verse 1) So I hate when I talk to my boy from pen and he acts like cuz you forgotten me! I aint got time to sh*t let alonee check you blud You know Im her property Right now Im in Europe fu*king up sh*t more than the economy So when you land you know I got you properly (Chorus) I bring my people through it, everything I do You reckon me I pop wid you Ahhhhhhhhhhhaaaaaaaaa You a snitchin little bitch and you love singin to the blues Well this song wasnt made for you Ahhhhhhhhhaaaaaaaaaaa Iming Iming For you Aaaahhaa Iming Iming For you (Verse 2) Yo, f*ck so good make a b*tch wanna find me Wanna rolex ring Wiley When I was a bum, no-one really liked me Now its time someone went a got a new job for Tinie Im only playing Im just saying Ill sh*t so hard Im constipated Overworked, underrated Now my tings poppin off, no gun relation Grind all day but I aint roller blading All eyes on MOI, harder baby No love for the ex, on night no tea towel Tell Kelly ive got that motivation I beg, someone find Max online and let her know I wanna smash her from the back Sarah Janee give me brain and put them big red lips on my sack! Ill be killin cause Ill be getting bred Hard doe, number 1s all day on the chart show So F*CK YOU and your 90 track mixtape Thats a million bars of arsehole My flows are wrecked and it opens legs Its fly than a motherf*cking jumbo jet What a selfish b*stard, no respect You know dapz, no regrets I still roll through my hood and I wear my chain F*ck a top boy Scorcher and Bashy cant do the same Real recognised, reaaaalll How many albums have you sold today? I aint saying nuttin way not Kanye But Im living life on the runway If your nice, Ill be like Wee on board my brudda, say bye to gun play King of the jungle, hardest can be, I dare you to let your chick party with me Im Tarzan and im hung like a tree Imagine if your new born pops out looking exactly like moi Banter, but on the real get her on pampers because Ill be on the tour bus getting pampered I heard Simon Cowell thinks Im a little w*nker An im getting on his tits like cancer And I dont wanna start mentioning names Where they all now? There bankrupt! Joe McElderry, oh what a stand up! Alexandra, pull your socks up! Where you hits at? You aint no winner! I feel bad cause your voice is amazing but your careers getting raped by a mason That sh*t f*cking upsets me, cause it dont get me, try bring them near me Coming round with your hand out, wanting a hand out, ahhhh thats too political I dont care about a bentley, gucci or a fendi, mans living in a spaceship! You got clapped by a, BANG! Your girl got mad by a BANG! That smooth criminal Im a product of my environment I aint sayin me and you are any different Im just planning an early retirement I dont mean sorry when I say Im going Kingston Every mans wee to fly long distance We be on the beach with Weed Man Winston! Plus Im the craziest ting out the United Kingdom (Chorus) I bring my people through it, everything I do You reckon me I pop wid you Ahhhhhhhhhhhaaaaaaaaa You a snitchin little bitch and you love singin to the blues Well this song wasnt made for you Ahhhhhhhhhaaaaaaaaaaa Iming Iming For you Aaaahhaa Iming Iming For you (Outro) I aint even going in, Im just f*cking around They just werent You know me Id rather be singing my sh*t anyway Big up Keyz motherf*cker POOOMBLAYYYYYYY!!!!

 

Vertaling

(Vers 1) Dus ik haat het als ik met mijn jongen uit de pen praat en hij doet alsof je me bent vergeten! Ik heb geen tijd om je alleen te laten checken Je weet dat ik haar eigendom ben Op dit moment ben ik in Europa fu * king up sh * t meer dan de economie Dus als je landt, weet je dat ik je goed heb (Refrein) Ik breng mijn mensen erdoorheen, alles wat ik Doen Je denkt dat ik je tegenkom Ahhhhhhhhhhaaaaaaaaaa Je bent een kleine teef en je houdt van meezingen met de blues Nou, dit nummer is niet voor jou gemaakt Ahhhhhhhhaaaaaaaaaaaa Iming Iming Voor jou Aaaahhaa Iming Iming Voor jou (Vers 2) Yo, f * ck zo goed dat je me wilt vinden Wanna rolex ring Wiley Toen ik een zwerver was, vond niemand me echt aardig Nu is het tijd dat iemand een nieuwe baan krijgt voor Tinie Ik speel alleen Ik zeg gewoon dat ik zo moeilijk ben, verstopt Overwerkt, onderschat Nu vallen mijn tings weg, geen wapenrelatie Maal de hele dag, maar ik heb geen rolschaatsen Alle ogen gericht op MOI, hardere baby Geen liefde voor de ex, 's nachts geen theedoek Zeg dat Kelly ive die motivatie heeft Ik smeek, iemand vindt Max online en laat haar weten dat ik haar van achteren wil slaan Sarah Janee geef me hersens en leg die grote rode lippen op mijn zak! Ik word vermoord, want ik word gefokt Hard doe, de hele dag nummer 1 op de kaartenshow Dus F * CK YOU en je mixtape met 90 nummers Dat is een miljoen staven klootzakken Mijn stromen zijn vernield en het opent benen Het is vliegen dan een motherf * cking jumbojet Wat een egoïstische b * stard, geen respect Je kent dapz, geen spijt Ik rol nog steeds door mijn capuchon en ik draag mijn ketting F * ck een topjongen Scorcher en Bashy kunnen hetzelfde niet doen Echt erkend, reaaaalll Hoeveel albums heb je vandaag verkocht? Ik zeg niet nuttin, niet Kanye Maar ik leef het leven op de landingsbaan Als je aardig bent, ben ik net als Wee aan boord van mijn brudda, zeg tot ziens tegen het geweerspel Koning van de jungle, het moeilijkste kan zijn, ik daag je uit om je meid mee te laten feesten Ik ben Tarzan en ik hing als een boom Stel je voor dat je pasgeboren baby eruitziet en er precies zo uitziet als moi Banter, maar geef haar in de watten omdat ik in de tourbus verwend word Ik heb gehoord dat Simon Cowell denkt dat ik een beetje w * nker ben Een im krijgt op zijn tieten als kanker En ik wil geen namen noemen Waar zijn ze nu allemaal? Daar failliet! Joe McElderry, oh wat een opstaan! Alexandra, trek je sokken omhoog! Waar kom je terecht? Je bent geen winnaar! Ik voel me slecht omdat je stem geweldig is, maar je carrière wordt verkracht door een metselaar Die sh * t f * cking maakt me van streek, want het snapt me niet, probeer ze bij me in de buurt te brengen Met je hand naar buiten komen, een hand willen hebben, dat is te politiek Ik geef niet om een ??bentley, gucci of een fendi, mensen die in een ruimteschip wonen! Je werd geklapt door een, BANG! Je meisje is boos geworden door een BANG! Die vlotte crimineel Ik ben een product van mijn omgeving, ik zeg niet tegen mij en jij bent anders Ik ben gewoon van plan met vervroegd pensioen te gaan Ik bedoel niet sorry als ik zeg dat ik naar Kingston ga Iedereen is klein om lange afstanden te vliegen We zijn op het strand met Weed Man Winston! En ik ben de gekste uit het Verenigd Koninkrijk (Refrein) Ik breng mijn mensen erdoorheen, alles wat ik Doen Je denkt dat ik je tegenkom Ahhhhhhhhhhaaaaaaaaaa Je bent een kleine teef en je houdt van meezingen met de blues Nou, dit nummer is niet voor jou gemaakt Ahhhhhhhhaaaaaaaaaaaa Iming Iming Voor jou Aaaahhaa Iming Iming Voor jou (Outro) Ik ga niet eens naar binnen, ik ben gewoon aan het rondneuzen Ze waren gewoon niet Je kent mij Ik zing toch liever mijn sh * t Big Keyz motherf * cker POOOMBLAYYYYYYY !!!!