Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dar williams Songtekst: i love i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dar williams - i love i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dar williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dar williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love i love .

Origineel

I heard love can fall so hard, it can bury a kingdom I heard it makes the spring appear out of season It's a storm in a shadowbox, a force to be reckoned with When it finds you and find you, it will And I'd never believe it 'til I loved, I love The rivers sing and stars awaken above me And the wind and the moon in fits of restless conspiring Turn night to heaven for you But I am going to a far, far land I know it sure as I've a past and a future With my maps on the table, you see I have lost many things So many, I won't turn back And were I a deadwood ship, my heart apass I would leave with inanimate grace, no love could touch me But I live and I know that I'll burn as I grow Though it may break my heart to walk away

 

Vertaling

Ik heb gehoord dat liefde zo hard kan vallen dat het een koninkrijk kan begraven Ik heb gehoord dat de lente buiten het seizoen verschijnt Het is een storm in een schaduwbox, een kracht om rekening mee te houden Als het je vindt en je vindt, zal het dat doen En ik zou het nooit geloven tot ik liefhad, ik hou van De rivieren zingen en sterren ontwaken boven me En de wind en de maan in rusteloze samenzweren Verander de nacht in de hemel voor jou Maar ik ga naar een ver, ver land Ik weet het zeker, want ik heb een verleden en een toekomst Met mijn kaarten op tafel zie je dat ik veel dingen kwijt ben Zoveel, ik zal niet terugkeren En was ik een deadwood-schip, mijn hart ging ten onder Ik zou met levenloze gratie vertrekken, geen liefde kon me raken Maar ik leef en ik weet dat ik zal branden terwijl ik groei Hoewel het mijn hart kan breken om weg te lopen