Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dar williams Songtekst: the light and the sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dar williams - the light and the sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the light and the sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dar williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dar williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the light and the sea .

Origineel

Sitting out upon the waves, in darkness and upheaval I was told that I alone would not know good and evil Oh but in time but oh in time it came to me As my shepherd fallen rise I could turn and lift my eyes To the light that distant light There will always be The light and the sea Rolling seathe light and me And as the days rolled by I turned my wheel toward the thunder Taking on a challenge that I knew could take me under Oh..and it took me down and ohit took me down And it came to me As I cursed the stem and sail Because its fate that I should fail There is a lightthere is a light There will always be the light and the sea The rolling seathe light and me And it alles downdown to me To feel the presence of my soul Amid the torrents and the cold Of the sea.. And there will always be the light and the sea The rolling seathe light and me The light and me

 

Vertaling

Zittend op de golven, in duisternis en onrust Mij ??werd verteld dat ik alleen niet goed en kwaad zou kennen Oh maar op tijd maar oh op tijd kwam het bij me op Toen mijn herder ten val kwam Ik kon me omdraaien en mijn ogen opheffen Om het licht dat verre licht Er zal altijd zijn Het licht en de zee Het licht rolt en ik En terwijl de dagen voorbij gingen, draaide ik mijn wiel naar de donder Een uitdaging aangaan waarvan ik wist dat die me zou kunnen aangaan Oh..en het heeft me naar beneden gehaald en ohit heeft me naar beneden gehaald En het kwam naar me toe Terwijl ik de stengel vervloekte en zeilde Omdat het mijn lot is dat ik zou falen Er is licht, er is licht Er zal altijd licht zijn en de zee De rollende stoel, het licht en ik En het komt allemaal neer op mij Om de aanwezigheid van mijn ziel te voelen Te midden van de stortbuien en de kou Van de zee.. En er zal altijd het licht en de zee zijn De rollende stoel, het licht en ik Het licht en ik