Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dar williams Songtekst: whispering pines

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dar williams - whispering pines ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whispering pines? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dar williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dar williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whispering pines .

Origineel

If you find me in a gloom, or catch me in a dream, Inside my lonely room, there is no in between Whispering pines, rising of the tide, If only one star shines That's just enough to get inside, I will wait until it all goes around With you in sight, the lost are found, Foghorn through the night, calling out to sea Protect my only light, 'cause she once belonged to me. Let the waves rush in, let the seagulls cry For if I live again, these hopes will never die, I can feel you standing there But I don't see you anywhere, Standing by the well, wishing for the rains Reaching for the clouds, for nothing else remains, Drifting in a daze, when evening will be done Try looking through a haze, At an empty house, in the cold, cold sun I will wait until it all goes around, With you in sight, the lost are found

 

Vertaling

Als je me in een somberheid vindt, of me betrapt in een droom, In mijn eenzame kamer zit er niets tussenin Fluisterende dennen, opkomend tij, Als er maar één ster schijnt Dat is net genoeg om binnen te komen, Ik wacht tot het allemaal rond is Met jou in zicht, worden de verlorenen gevonden, Misthoorn door de nacht, roepend naar zee Bescherm mijn enige licht, omdat ze ooit van mij was. Laat de golven binnenstormen, laat de meeuwen huilen Want als ik weer leef, zullen deze hoop nooit verdwijnen, Ik voel je daar staan Maar ik zie je nergens, Bij de bron staan ??en de regen wensen Reikend naar de wolken, want er blijft niets anders over, Drijven in een roes, wanneer de avond voorbij is Kijk eens door een waas, Bij een leeg huis, in de koude, koude zon Ik zal wachten tot het allemaal rond gaat, Met jou in zicht worden de verlorenen gevonden