Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darby terence trent Songtekst: delicate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darby terence trent - delicate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van delicate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darby terence trent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darby terence trent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals delicate .

Origineel

Delicate like rain Delicate like snow Delicate like birds Delicate just so Delicate like air Delicate like breeze Delicate like you and me A delicate advance A delicate retreat Delicately planned Delicate like peace Delicate like a touch That's delicately brief Delicate like you and me Delicate like trinkets on her bracelet (Like trinkets on her bracelet) Delicate like a bracelet on your arm (Like a bracelet on your arm) Delicate like sweet arms around me (Your sweet arms around me) Delicate like me on top of you Delicate like words Delicate how time So delicately runs Then delicately dies Delicate how eyes So delicately breathe Delicate like you my dear Delicate like me my love Delicate like you and Delicate like me and Delicate like Delicate like you and me

 

Vertaling

Delicaat als regen Gevoelig als sneeuw Delicaat als vogels Gevoelig net zo Delicaat als lucht Delicaat als een briesje Delicaat als jij en ik Een tere opmars Een tere terugtocht Delicaat gepland Delicaat als vrede Delicaat als een aanraking Die fijntjes kort is Delicaat als jij en ik Delicaat als snuisterijen aan haar armband (Zoals snuisterijen aan haar armband) Delicaat als een armband aan je arm (Als een armband aan je arm) Delicaat als zoete armen om me heen (Jouw zoete armen om mij heen) Delicaat als ik bovenop jou Delicaat als woorden Delicaat hoe de tijd Zo delicaat loopt Dan delicaat sterft Delicaat hoe ogen Zo delicaat ademen Gevoelig als jij mijn liefste Gevoelig als ik, mijn liefste Delicaat zoals jij en Delicaat als ik en Delicaat zoals Delicaat als jij en ik