Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darden smith Songtekst: mill creek

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darden smith - mill creek ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mill creek? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darden smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darden smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mill creek .

Origineel

I used to go down to the Mill Creek When I was only nine or ten I'd run trot lines in the muddy water I'd watch the leaves riding the wind It was there I smoked my first Marlboro It was there I kissed Laurie Jones I'd lie in the tall grass for hours I'd walk in the shallows, I'd skim those stones And one day I was a climbing in the railroad trestle I heard the sound of aing train Man, it was on me like a rolling thunder Lit a fear inside I can't explain Sent me running, sent me screaming Like a wild man through the tall grass Trying to make it back home And it was then I ran into that stranger With his suitcase and his walking cane He put his hand on my little shoulder And since that day, I ain't been the same Sends me running, sends me screaming Down a freeway, down a runway Trying to make it back home And here I stand, in this darkened hallway My baby's sleeping, dreaming soft and low I feel his hand on my shoulder Like that day, down by the Mill Creek, long ago

 

Vertaling

Ik ging altijd naar de Mill Creek Toen ik pas negen of tien was Ik liep draflijnen in het modderige water Ik zou de bladeren in de wind zien rijden Daar rookte ik mijn eerste Marlboro Daar kuste ik Laurie Jones Ik zou uren in het hoge gras liggen Ik liep in het ondiepe water, ik schuurde die stenen af En op een dag was ik aan het klimmen in de spoorwegbok Ik hoorde het geluid van een trein Man, het was op mij als een rollend onweer Stak een angst aan van binnen die ik niet kan verklaren Stuurde me rennen, schreeuwde me Als een wilde man door het hoge gras Ik probeer het thuis te krijgen En toen kwam ik die vreemdeling tegen Met zijn koffer en zijn wandelstok Hij legde zijn hand op mijn schouderje En sinds die dag ben ik niet meer hetzelfde Stuur me rennen, schreeuw me Een snelweg af, een landingsbaan af Ik probeer het thuis te krijgen En hier sta ik, in deze donkere gang Mijn baby slaapt, droomt zacht en laag Ik voel zijn hand op mijn schouder Zoals die dag, lang geleden bij de Mill Creek