Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darden smith Songtekst: satellite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darden smith - satellite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van satellite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darden smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darden smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals satellite .

Origineel

I turn to leave and you grab my sleeve You say "Why so fast, can't we make this last?" I say "Ten years that's a mighty long time It seems by now you could've made up your mind" You just want me to be a Satellite to you sun I want to fly free in heaven Satellite you want me To be caught in your gravity You pull me in then you push away again What scares you the most is when I get too close And you're terrified of being alone So you keep me hanging on You just want me to be a Satellite to you sun I want to fly free in heaven Satellite you want me To be caught in your gravity I will travel far to find the star That every now and then will spin around me Baby I refuse to be a Satellite to you sun I want to fly free in heaven Satellite you want me To be a victim of your gravity Satellite to your sun Satellite to your sun Satellite, no I'm not the one

 

Vertaling

Ik draai me om om te vertrekken en jij pakt mijn mouw U zegt: "Waarom zo snel, kunnen we dit niet lang laten duren?" Ik zeg: "Tien jaar, dat is een enorm lange tijd Het lijkt er nu op dat je een beslissing had kunnen nemen " Je wilt gewoon dat ik een ben Satelliet voor je zon Ik wil vrij in de hemel vliegen Satelliet, je wilt me Om gevangen te worden in je zwaartekracht Je trekt me naar binnen en dan duw je weer weg Wat je het meest bang maakt, is wanneer ik te dichtbij kom En je bent doodsbang om alleen te zijn Dus je houdt me vast Je wilt gewoon dat ik een ben Satelliet voor je zon Ik wil vrij in de hemel vliegen Satelliet, je wilt me Om gevangen te worden in je zwaartekracht Ik zal ver reizen om de ster te vinden Dat zo nu en dan om me heen zal draaien Baby ik weiger een te zijn Satelliet voor je zon Ik wil vrij in de hemel vliegen Satelliet, je wilt me Om een ??slachtoffer te zijn van je zwaartekracht Satelliet naar je zon Satelliet naar je zon Satelliet, nee, ik ben niet degene