Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darden smith Songtekst: talk me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darden smith - talk me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darden smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darden smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk me down .

Origineel

You know I feel most the time like a kite on a line Tossed about, no control, any way the wind blows Then I see you holding on The string that runs, me to you all that keeping me tied to This world so long Oh I'd be gone So don't let me go I might fly away Come on talk me down When the light turns to black, when the weight on my back Gets to much, I start to bend, can not straighten out again I feel you there, you lift me up When I'm out on the ledge just one step from the edge You take my hand You understand When no one else can get through All I want to hear is you Saving me, saving me from myself

 

Vertaling

Weet je, ik voel me meestal als een vlieger op een lijn Gegooid, geen controle, hoe dan ook waait de wind Dan zie ik je vasthouden De snaar die loopt, ik hou je vast aan dat alles Deze wereld zo lang Oh, ik zou weg zijn Dus laat me niet gaan Misschien vlieg ik weg Kom op, praat me naar beneden Als het licht zwart wordt, als het gewicht op mijn rug Wordt teveel, ik begin te buigen, kan niet meer recht komen Ik voel je daar, je tilt me ??op Als ik op de richel sta, slechts één stap van de rand Jij pakt mijn hand Jij begrijpt het Als niemand anders er doorheen kan komen Ik wil alleen jou horen Mij ??redden, mij van mezelf redden