Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: darius rucker Songtekst: so i sang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: darius rucker - so i sang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so i sang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van darius rucker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van darius rucker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so i sang .

Origineel

I never was the biggest or the fastest guy I never hit a homerun when the game was tied I knew from an early age I wasn't going to be A doctor or the CEO of anything So I sang, She Believes In Me And I played, Fire On The Mountain 'Til I made my fingers bleed I tried to stand out from the crowd But most times I just struck out at the plate So I sang I wasn't cool enough to be a ladies man It took me forever just to hold her hand First time we kissed, she whispered, I love you But I wasn't brave enough to say, I loved her too So I sang, You Are So Beautiful To Me And I played every note to Faithfully I loved her with everything But I couldn't think of anything to say So I sang No one believed in me as much as Mom See, she worked overtime to buy my first guitar When the angels called her home My sister asked if I would speak But there were no words to say how much she meant to me So I sang, It Is Well With My Soul And I played, I'm So Tired Of Being Alone 'Cause those were Mama's favorite songs And what I felt would take too long to say So I sang Yes, I sang So I sang

 

Vertaling

Ik was nooit de grootste of de snelste. Ik heb nooit een homerun geslagen toen het nog gelijk stond. Ik wist van jongs af aan dat ik geen dokter of directeur van iets zou worden Dus zong ik, She Believes In Me En ik speelde, Fire On The Mountain 'Tot mijn vingers bloedden Ik probeerde me te onderscheiden van de menigte But most times I just struck out at the plate Dus zong ik Ik was niet cool genoeg om een vrouwenman te zijn Het duurde eeuwig voor ik haar hand kon vasthouden De eerste keer dat we kusten, fluisterde ze, ik hou van je Maar ik was niet dapper genoeg om te zeggen dat ik ook van haar hield Dus zong ik, You Are So Beautiful To Me And I played every note to Faithfully Ik hield van haar met alles But I couldn't think of anything to say Dus zong ik Niemand geloofde zo in mij als mama Zie je, ze maakte overuren om mijn eerste gitaar te kopen Toen de engelen haar naar huis riepen Vroeg mijn zus of ik wilde spreken Maar er waren geen woorden om te zeggen hoeveel ze voor me betekende. Dus zong ik, It Is Well With My Soul En ik speelde, I'm so tired of being alone Want dat waren mama's lievelingsliedjes En wat ik voelde zou te lang duren om te zeggen Dus zong ik Ja, ik zong So I sang