Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark age Songtekst: my own darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark age - my own darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my own darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark age! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark age en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my own darkness .

Origineel

Turn the lights down Cause there is nothing more to see Watching the days drown Inside a world that is no place to be I have learned to cry silently But have I earned to die so painfully Carry the cross low I have some wounds to show Don't feel all right Lost the sense out of sight It meant to be this way Fading day by day So wont you miss me here today I am already on my way It will hurt until tomorrow But never end the sorrow It will take me home tonight And fade the light This is my own darkness...

 

Vertaling

Doe de lichten uit Want er is niets meer te zien Kijken hoe de dagen verdrinken In een wereld die geen plaats is om te zijn Ik heb geleerd om stilletjes te huilen Maar heb ik het verdiend om zo pijnlijk te sterven Draag het kruis laag Ik heb wat wonden om te laten zien Voel me niet goed Verloor de zin uit het oog Het had zo moeten zijn Vervagen dag na dag Dus zal je me hier vandaag niet missen Ik ben al op weg Het zal pijn doen tot morgen Maar het verdriet zal nooit ophouden Het zal me vanavond naar huis brengen En het licht vervagen Dit is mijn eigen duisternis...