Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark at dawn Songtekst: isle of smile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark at dawn - isle of smile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van isle of smile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark at dawn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark at dawn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals isle of smile .

Origineel

I knew one day the time woulde returning to the place I've been so long An island here, no boat on shore to take me far away to unlocked doors Alone I'll be, just darkness see and endlessly the surge's song I'll hear The winds will call, the night will fall the sound of bell's toll's what I fear Chorus 1 Smiling in the sea A face - is it me When I look into the water My mirror, mirror be A face - is it me When I look into and see Is it me all around here? Inside here stands the watered me the tower's tortured toll rings at my ear The windows` tears, the eyes are clear outside appears the drowning sea

 

Vertaling

Ik wist op een dag dat het tijd zou zijn terug naar de plaats waar ik zo lang ben geweest Een eiland hier, geen boot aan wal om me ver weg te brengen naar ontgrendelde deuren Ik zal alleen zijn, alleen duisternis en eindeloos het lied van de golf die ik hoor De wind zal roepen, de nacht zal vallen ik ben bang voor het geluid van de bel Koor 1 Lachend in de zee Een gezicht - ben ik het Als ik in het water kijk Mijn spiegel, spiegel zijn Een gezicht - ben ik het Als ik kijk en zie Ben ik het hier overal? Hierbinnen staat de waterige mij de gekwelde tol van de toren klinkt aan mijn oor De ramen tranen, de ogen zijn helder buiten verschijnt de verdrinkende zee