Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark lunacy Songtekst: lacryma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark lunacy - lacryma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lacryma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark lunacy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark lunacy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lacryma .

Origineel

Still, sand, time It does not belong to me, To my love Why are you taking me Why are you calling me Why don't you leave me Why don't you make me Soul, among the souls ...

 

Vertaling

Toch zand, tijd Het is niet van mij, Aan mijn liefste Waarom neem je mij mee? Waarom bel je me Waarom verlaat je me niet? Waarom dwing je me niet Ziel, onder de zielen ...