Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark new day Songtekst: brother

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark new day - brother ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brother? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark new day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark new day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brother .

Origineel

Once upon a time I knew everything When I stop to think back on everything It all runs away like a memory Once there was a picture of a happy place But I always keep thinking What a great place to leave I'd trade it all To have you all here with me Father when you coming back? Mother leave the light on again. Sister with someone somewhere somewhere Brother Brother Brother Trailer park heaven was a dream to me Cause we had it figured out Simple and not jaded There was a promise of a brighter day But soon it would all fade out I'd trade it all To have you all here with me Father when you coming back? Mother leave the light on again. Sister with someone somewhere somewhere Brother Brother Brother When it's something we love that keeps us away, Well it costs even more and its so much to pay. I'd trade it all To have you all here with me Father when you coming back? Mother leave the light on again. Sister with someone somewhere somewhere Brother Brother Brother

 

Vertaling

Er was eens een tijd dat ik alles wist Als ik aan alles terugdenk Het loopt allemaal weg als een herinnering Ooit was er een foto van een gelukkige plek Maar ik blijf altijd denken Wat een geweldige plek om te verlaten Ik zou het allemaal willen ruilen om jullie allemaal hier bij mij te hebben Vader, wanneer kom je terug? Moeder laat het licht weer aan. Zus met iemand ergens Broeder Broeder Trailer park heaven was een droom voor mij Cause we had it figured out Simpel en niet uitgeblust Er was een belofte van een betere dag But soon it would all fade out Ik zou het allemaal willen ruilen Om jullie allemaal hier bij mij te hebben Vader, wanneer kom je terug? Moeder laat het licht weer aan. Zus met iemand ergens Broeder Broeder Als het iets is waar we van houden dat ons weghoudt, Nou het kost nog meer en het is zo veel te betalen. I'd trade it all om jullie allemaal hier bij mij te hebben Vader wanneer kom je terug? Moeder laat het licht weer aan. Zus met iemand ergens ergens Broeder Broeder