Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dark side cowboys Songtekst: paralyzed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dark side cowboys - paralyzed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paralyzed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dark side cowboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dark side cowboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paralyzed .

Origineel

Quite early that morning Was awake long before that beep sound (beep) Outside my window there was a fire or could it just be the sunrise I never had known I met them that morning, I had nothing to hide But the death of my Brother and the past of my life Was ready to fail, I was ready to die But all that I got was a tear in my eye, tell me How would you consume me my father Would I reach in despair, see the hate in her face Then be ripped into pieces and fed to her man Was paralysed, scared of my inner world Rebuilding my hope, then seeking a way to get through I stumbled back home, so sure, but I did not understand Had a picture of her and her father, she was holding his hand In my kitchen the butcher, in the bedroom a child I wasn't aware that the judgement was mine She lay a hand on my forehead and told me to sleep She just might have seen a child within me Kind of Paralysed, scared of my inner worlds Rebuilding my hope, then seeking a way to get through Why do I wish to forget all these things that still, long after lives on in my dreams I was Paralysed scared of my inner worlds Rebuilding my hope, then seeking a way to get through to you...

 

Vertaling

Nogal vroeg die ochtend Was ik al wakker lang voor dat piep geluid (beep) Buiten mijn raam was er een vuur of kon het gewoon de zonsopgang zijn die ik nooit had gekend Ik ontmoette ze die ochtend, ik had niets te verbergen Maar de dood van mijn broer en het verleden van mijn leven Ik was klaar om te falen, ik was klaar om te sterven Maar alles wat ik kreeg was een traan in mijn oog, vertel me Hoe zou je me verteren mijn vader Zou ik in wanhoop reiken, de haat in haar gezicht zien Dan in stukken worden gescheurd en aan haar man worden gevoerd Was verlamd, bang voor mijn innerlijke wereld Mijn hoop heropbouwen, dan een manier zoeken om erdoor te komen Ik strompelde terug naar huis, zo zeker, maar ik begreep het niet. Ik had een foto van haar en haar vader, ze hield zijn hand vast. In mijn keuken de slager, in de slaapkamer een kind. Ik was me er niet van bewust dat het mijn oordeel was Ze legde een hand op mijn voorhoofd en zei dat ik moest slapen Misschien zag ze een kind in me. Soort van Verlamd, bang voor mijn innerlijke werelden Mijn hoop heropbouwen, dan een manier zoeken om erdoor te komen Waarom wil ik al deze dingen vergeten dat nog steeds, lang na leeft in mijn dromen Ik was verlamd, bang voor mijn innerlijke werelden Mijn hoop heropbouwen, en dan een manier zoeken om erdoor te komen tot jou...